Mit gondoltok rólam? 2 gyermekem van fiatalon?
Majd meg bánod.
Még fiatal vagy életedben nem meloztál valaki pénzel pár év múlva már a hajad téped és valószinű vagy a nyugtatokra vagy a piára rá is kapsz.
Semmi, de nem is értem miért kellene véleményt alkotnom.
Ha te így vagy boldog akkor nem teljesen mindegy ki mit gondol?
Nem írsz konkrét dolgokat magadról:
Van férjed/párod?
Van lakásotok?
Egyedul álltok meg a lábatokon?
Szia!
Én nem akartam korán szülni, de olyan későn sem, mint ahogy sikerült. 36 évesen szültem, mert amikor már akartuk a babát, nem jött össze, és járhattunk orvostól orvosig. Szóval, nagyon nem érdemes várni sem. Persze jó, ha meg van minden, mielőtt jön/jönnek a gyerekek, de ha van 2 szerető szülő és van mit az asztalra tenni, akkor boldogan nőhetnek fel. Az én anyukámnak is 2 gyerkőce volt mire betöltötte a 22-t. Régen ez volt a természetes. A világ kicsit megváltozott, de nem attól lesz csavargó, drogos vagy bűnöző valakiből mert fiatalok a szülei.
Miért lenne baj, hogy ilyen fiatalon szültél, ha Nektek így jó?!
Én 29 évesen szültem az elsőt, de bár vártam volna még pár évet :)
Nem vagyunk egyformák, de nem is kell annak lennünk!
anya 22 volt, amikor születtem, apa 21. másfél évre rá jött a húgom, tehát anya 23 volt két gyerekkel... azóta már van egy harmadik is, mindenki normális lett. kulturált, intelligens, szerető légkör volt mindig is a családban.
szerintem teljesen egyéni dolog, hogy mikor vállal az ember gyereket. ha tudod vállalni a felelősséget azért, hogy felneveld, rendes légkört és lehetőségeket biztosíts neki, (nekik), akkor mégis mi rosszat lehetne gondolni.. legyetek boldogok és egészségesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!