Oktoberben fogok szülni és van két iskolás koru gyermekem is féltem öket ti mit gondoltok a h1n1röl? Tényleg ennyire veszélyes vagy csak a sajtó fuja fel?
Talán igaza van az első kettőnek, csak az a baj, hogy az emberben ott motoszkál a gondolat, hogy akár baj is lehet. Ha nem lenne gyerekem, akkor meg sem fordulna a fejemben, hogy ez az egész nem csak egy tömeges hisztéria, és a gyógyszergyártók manipulációja. Az eszem ezt sugallja, de mégis ott motoszkál a félelem, hogy mi van akkor ha pont az én gyerekem kapja el??!!
Bár szerencsére az én gyerkőcöm nagyon ritkán beteg, erős az immunrendszere, de ez még nem minden. Én meg fogom kérdezni a gyerekorvost, meg a felnőtt háziorvost, hogy ők mit tanácsolnak. Reméljük nincsenek bevonva a gyógyszergyárak akciójába!!
Még egy dolog: én biztos nem oltatom be magam ellene, jobban félek egy ki nem forrott oltás mellékhatásaitól, mint magától a betegségtől.
17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!