2011 októberben ki fog a Délpesti Jahn Ferenc kórházban szülni?
Ha teheted csak oda ne menjél.
2x szültem ott, 2x egészségesen adták ki a születési rendellenességgel született babáimat. Nem vették észre.
Köszi a válaszokat!
Dokim ott főorvos akihez ragaszkodom, de a kórházat annyira nem ismerem.Gyakorlatilag mindegy egyéb vizsgálat máshol zajlik csak a szülés ott.Így remélem minden rendben lesz.Jó babavárást!
Szia! Én már kétszer szültem ott.Most is ott fogok.Okt.7.-,re vagyok kiirva,de Szept végén lesz a programozott császár.Ki az orvosod?
Elsőnek,: akkor miért nem mentél máshova 2.-ra?Ez meg nem a kórház hibája hanem a gyerekorvosé és a te dokidé.Ha azt vesszük sehol ne szüljuk mert ez előfordul máshol is sajna.Ha én anno hallgattam volna a hiedelemnek akkor a dokinat messziről elkerülöm mert 2 en is haltak meg nála anyuka is és volt h baba is..Nah nekem egyszer pont ő mentette meg az életem és a gyerekét is.Az ügyeletesek sz...tak rám utolsó pillanatban szoltak neki aki 5 p alatt bent volt és felismerte amit a többi nem.Ja,hogy mit? Sima toxemia ami gyakori.Tehát szerintem nem kórházat hanem dokit kell választani.Az enyém a Szinte András.Sokan nem szeretik mert elég fura tud lenni,bár belem a 9 év alatt mindig kedves volt.Am meg jó doki nagyon.Én bem mennék máshoz,tesom igen. :-)
A gyerekeket meg sajnálom, bizti nem könnyü neked akkor.Ha nem vagyok nagyon tolakodó milyen fogyatékkal születtek?
Kérdező merre laksz?Én a kórháztol 2 percre Soroksár Újtelep.
második,Te merre laksz,ki a dokid stb...? Fiatok v lányotok lesz?Nekem 2 lány után fiú.
Előző voltam.
A második vagyok. :)
Gyálon lakom, és elméletileg kislányom lesz! (Első baba).
Arról, amit az első írt: sajnálom, amit az első írt, de kötve hiszem, hogy ez kórházfüggő lenne. Én nem tudok mást tenni, mint reménykedni, hogy minden rendben lesz nálunk.
1. vagyok
nem hiszem, hogy a dokitól függ, hogy nem vették észre:
1. baba: nem volt kutacsa, csak kisujjbegynyi-becsontosodott
2. baba: szülésnél leszakadt a karjában az izom, szülési sérülés!!!!!!! 4250gr-al született.
Akkor ezek kinek a hibája?
Lehet, hogy az enyém?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!