2 éven belül, van 122 napom bedolgozva, kisbabát várok és októberben vagy novemberben fog megszületni, most elsejétől munkát kapok de csak 3 hónapig! Mennyi az összeg amit kapok majd a kicsi után? Pl. Gyet.
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 14:22
1/5 anonim válasza:
Ez alapján csak a gyesre vagy jogosult, illetve az egyszeri anyasági támogatásra, és a családi pótlékra.
gyes: 28500
egyszeri anyasági: 64125
családi: 12200
Ahhoz, hogy kapj tgyás, és gyedet, ahhoz az elmúlt 2 évben 365 napot le kellet volna dolgoznod.
2/5 anonim válasza:
én a következő szituációban vagyok, 2008. szeptemberben született gyermekem, előtte már dolgoztam 4 évet, mikor ő két éves lett ismét munkába álltam, tehát 2010. szeptember óta, én is november környékén szülök, akkor nekem sem jár gyed? Bocsi hogy nem válaszolok, hanem kérdezek, de idevág:)
3/5 anonim válasza:
Utolsó: amíg otthon voltál a kicsivel, addig élt a munkaviszonyod?
Ha nem, akkor a következőt teheted: mivel megvan 4 éven belül a 365 napod, jogosult vagy álláskeresési támogatásra. Az is biztosítotti időnek számít.
4/5 anonim válasza:
igen ugyanattól a cégtől mentem szülni, ahová visszamentem, akkor így nincs gond?
5/5 anonim válasza:
Akkor nincs, a munkaviszony alatti gyed is beleszámít a napok számába:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!