Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Pelusrol valo leszoktatas....

Pelusrol valo leszoktatas. Mikortol? Hogyan?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvasom,hallom anyukaktol hogy mar 2 evesen szobatiszta volt a gyereke.Meg is mikortol kell elkezdeni a leszoktatast van aki azt mondja nem kell eroltetni van aki azt mondja mar szobatisztanak kene lennie a fiamnak.

O 26honapos a nagy dolgat mar nagyon regen wc hajnalndo vegezni mindig szol hogy kell neki.Az utobbi napokban problatam pelus nelkul itthon javaslatra de nem tudom hogy jol csinalom.e egyaltalan nem hiszem hogy ez igy jo lesz..ossze vissza pisil mindent ahol csak eppen ra jon es egyaltalan nem zavartatja magat probaltam mar tobbszor is elmagyarazni hogy szoljon meg stb de semmi pozitivumot nem mutat.Nem tudom mi tevo legyek hogy csinaljam hogy jo legyen.Eroltetni meg nem szeretnem csak hogy mindenki azzal jon hogy mar reg szobatisztanak kene lennie ezert ugy erzem mintha en csinalnek valamit rosszul.

2013. jún. 21. 23:05
 1/1 anonim ***** válasza:

Minden gyerkőc más, nem tudom a kicsidnek mi lenne a jó, inkább leírom nálunk hogy volt.

Engem is sokat piszkáltak a lányom miatt, a beszólogatók szerint már két éves "nagylány" ne hordjon pelenkát. A lányom 2,5 évesen, áprilisban került közösségbe, akkor még pelenkás volt. Nyár végére viszont pár hét alatt totál elhagytuk a pelenkát. Mikor otthon voltam és jó idő volt, sokat hagytam pelus nélkül, s alváshoz adtam vissza rá a pelust. Volt baleset, de egy idő után kérte, hogy ne adjam rá vissza a pelust, hamar átállt és tényleg ki kell várni azt az időt, amikor a kicsi fogékony erre.

2013. jún. 22. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!