Anyukák, akik szülés utáni depresszión estek át, milyen most a kapcsolatotok a gyerekeitekkel?
Figyelt kérdés
...és mennyi idő után múlt el teljesen a depresszió?2013. jún. 21. 13:57
11/11 A kérdező kommentje:
Hidd el, én sem tudom már elképzelni! Rettentő... De akkor nem tudtam az érzéseimet befolyásolni, irányítani, csak jöttek. Félig-meddig tervezett volt, mert jött egy csak úgy spontán, de Őt elveszítettük, és utána úgy voltunk, ha jön egy másik baba, hát jöjjön. És jött, és akkor örültem neki nagyon, alig vártam, hogy a kezemben tarthassam, imádtam az egészet, bár nekem is nehéz terhességem volt (a 36.hétig hánytam naponta), fáj mindenem, de ezt leszámítva nagyon szép volt. Utána jöttek csak ezek az érzések.
2013. jún. 22. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!