Mit csinaljak hogy ne huzgalja ki a hajat 2.5 eves lanyom?
Adjál neki valami plüssállatot, ami puha hosszú szőrű, hátha a haja helyett azt piszkálja.
Amúgy én 28 évesen is piszkálom néha elalvás előtt a hajam, főleg amikor gondolkozom valamin és elfeledkezem magamról...kiskoromban amikor rövid volt a hajam, akkor a takaró csücskét gyűrtem össze és azt simiztem. :-D Azért gondolom, hogy valami pótszer beválhat.
Szerintem kb 100ból 100 gyereknek van ilyen "önhipnotizáló" rituáléja. Sőt a felnőttek zömének is, agyilag legalábbis.
Szerintem jól teszed, hogy rövidre vágatod a haját.
Én elvinném egy hatalmas játékboltba és megállítanám a plüssök előtt. Mondanám neki, hogy ez a sok állat mind azt szeretné, hogy ő simogassa elalvás előtt, és hogy válasszon közülük egy alvótársat. Vagy beválik, vagy ki kell találni mást :) De semmiképp sem drasztikus megoldást, pl kesztyű vagy bünti. Olyan pici még. Kis cuki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!