Mit csináljak hogy ne száradjon ki?
Nagyon magas láza van a 2,5 évesemnek, doki látta kaptunk egy csomó gyógyszert.
Délelőtt kb 6 dl-t megivott,de mindig egyre egyre kevesebbet, ma még csak egy negyed fornettis pogit és két kanál meggylevest evett :(
Hogy itassam. Most lefeküdt aludni, de annyira aggódom, nem akarom,hogy kiszáradással kórházba kerüljön, főleg hogy a kicsi is beteg
ha beteg, akkor elég ha iszik. ha délelőtt megivott 6dl-t, az elég, ne aggódj! most nyilván nem is fog sokat enni.
nekünk ezt ajánlotta a dr. kiszáradás ellen, próbáld meg belecsempészni az innivalójába (teába, gyümilébe).
Hát nagyon sajnálom, hogy így van most veletek ebben a nagy melegben:(
Nem tudom segít-e, de én pl. amikor az ikreim betegek voltak, (utoljára calici, jó kis hányós-f.sós vírus), és nem akartak inni, akkor a lázcsillapítós adagolóval (Nurofen vagy panadol) nyomattam a szájukba a flyadékot. Nem tudom miért, de úgy elfogadták. Macerás meg minden, mert keveset tudsz csak egyből adni, de én inkább szenvedtem vele.
Kitartás!!!
Köszönöm
most alszik, de nagyon remélem ha felébred akkor iszik rendesen. Van itthon minden szívószálas rostos, kubu, víz,tea, limonádé..
nálunk a bevizezett pelus szopogatása, és a Nurofenes adagoló jött be.
Amúgy 6dl nagyon nagyon jó, inkább kortyonként add neki, nem kell egyszerre sokat igyon.
A gyógyszertárban van egy a HIPP ORS nevű ital, ez egy rizses, sárgarépás italka, ásványi anyagokkal, ami segíthet ilyekor. nem is drága, 4-500Ft körül volt télen, próbáljátok meg, hátha...
ha nem vagy ellene, akkor adj neki fagyit, vagy az üdítőket kicsit lehűtve, nálunk az bejön ilyenkor...
JObbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!