Fontos?! Mit lehet itatni egy 15 hónapos babával hogy ne száradjon ki?
Ilyenkor lehet cukros az innivaló, felsorolok néhányat, ami hátha elnyeri a kicsi tetszését:
mézes (cukros) - citromos gyümölcstea
100%-os almalé
frissen facsart narancs-mandarinlé
Hohes c gyümölcslevek
bébi italok
paradicsomlé
Én ezeket (kivéve tea) hígitani szoktam, hogy ne legyen túl tömény. Remélem beválik valami!!
És igen, ilyenkor gyakran kell itatni, de egyszerre keveset, hogy benne maradjon!
Jobbulást a kislánynak!!
Akkor valami cukros ital (nem szereti csak a vizet egyébként) és 5 percenként illetve még álmában is itatni/kelteni.
Bocsi, csak ennyi gyerek közül, még egyikkel sem volt ilyen probléma, ezért kérdeztem!
KÖszönöm a segítséget!
Ha a vizet szereti, akkor nem kell a cukros. A cukor ilyenkor kevésbé fontos, inkább a sót kellene pótolni, amit veszít, ha megy. Hideg vizet kortyoltassatok, az megnyugtatja a pocakot is.
Jobbulást a kicsinek.
Nagyon köszönöm a tanácsaitokat!
Sajnos volt ma is az orvos, az injekció miatt.Vizelet mintát kér, úgyhogy most zacsizni próbáljuk a kiscsajt.Inni iszik a kis gyönyörűségem, de nem marad meg benne szinte semmi.A cukros viznél maradtunk végül, mert az megissza, ma már megevett 20ml tápszert is, de ezen kivül semmit.és végül még az is kijött belőle.A kutacsa rendben, a doki szerint még nincs kiszáradva.De már lassan egy hete nem eszik.Úgy hogy ha reggelre sem lesz jobban, már kórház.Eddig azért nem küldte az orvos, mert nem romlott az állapota, inkább enyhe javulások mutatkoztak.Még a kisfiamnak sem örül, pedig mindig nyalják-falják egymást.Szóval fekszem be vele a kórházba.Jaj, csajok tényleg nem tudom mit lehetne még csinálni.Ha van bármi ötletetek szivesen olvasnám!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!