Mit tegyek, ha azt érzem, hogy kevés vagyok a kisfiam neveléséhez?
6 éves
Most kezdtem el érezni, hogy már kevés vagyok hozzá. Már nem elégszik meg azokkal a válaszokkal, amiket én tudok a kérdéseire adni (sőt legtöbbször az a válaszom, hogy " nem tudom").
De más téren is ugyanez az érzésem. Már nem "babásat" játszik, amiben a partnere tudok lenni. Ping-pong-ozik, kosarazik, úszik, fára mászik. A labdajátékban még most talán nem ügyesebb, de már nem sok kell hozzá, hogy lekörözzön.
A technikai kütyüket simán kezeli. Felveszi a mobilomat, hívást indít róla, képet, videót készít. A laptopot maga kapcsolja be és indítja el a játékait, meséit...
Egy-két év és mindent jobban fog tudni, mint én.
Erre hogyan lehet felkészülni?
nem :)
kiviszed vidékre bocit kézzel fejetni (előtte a sz.ros tőgyeket lemosni persze) és tejet szűrni elrakni hidd el nem lesznek kérdései :)
Viccet félretéve youtube sokat segít!
DE!
Én teljesen megértem mikről beszélsz.
Én is tartok ettől, bár még csak egy éves a lányom.
Egyszer olvastam egy olyan cikket, ahol azt írták, h a gyerekek kb két három éves korukig az anyjukat, apjukat varázslónak látják, hiszen annyi olyan dolgot tudnak, amit Ők még nem és mindent hirtelen megoldanak, stb..
Suzívszaggató volt a felsimerés, h nem sokáig lehetünk varáslók. :(
De igyekezni kell és elmondani, hogy húú, ez érdekes kérdés, eddig erre én nem gondoltam, de kérdezzük meg apádt, vagy bárkit, nézzünk utána, vagy esetleg tereld el a beszélgetést másra néha, de nem szabad, h azt érezze, nem érdekel az ami Őt foglalkoztatja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!