Elkezdett selypíteni a kisfiam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Telejesen normálisan, érthetően beszélt. Most kiscsoportos. kb. 2 hete selypítve beszél... már idegbeteg vagyok tőle! Ha rászólok abbahagyja.
pl: anya, gyeje máj ide.. kéjem, stb.
Hogy vessek ennek véget?
2013. jún. 14. 14:04
1/6 lisadm97 válasza:
lehet h néhány csoport társa így beszél még és eltanulta ....de ha nem hagyja abba akkor logopédus
2/6 A kérdező kommentje:
logopédushoz vigyem el? De nem beszélt így.. és ha rászólok erőteljesen abbahagyja.
Vagy ez teljesen beleivódhat? Hála az égnek már csak két hétig van ovi. Utána itthon lesz megint.. szerinted visszaszokik a normális beszédre vagy sem?
2013. jún. 14. 14:11
3/6 anonim válasza:
majd megunja, szünetben elfelejti
a rápirítás nem nyerő taktika
4/6 A kérdező kommentje:
ne szóljak érte??
Annyira dühít, hogy így beszél.
2013. jún. 14. 14:14
5/6 anonim válasza:
Rokonságban akkor kezdett el a nagyobb gyerek így beszélni, mikor a kistesó elkezdett szavakat formálni, persze nem helyesen még. Erre a nagytesó is felvette a "bababeszédet". Anyuka nem dorongolta le, csak annyit szokott ilyenkor mondani, hogy így csak a kisgyerekek beszélnek meg a kisbabák, de ő már nagy, nem szép ezt hallani. A gyerek abba is hagyja és senki nem sérül.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ.. Ezzel kezdtem a gyereknél, hogy csak a bébik beszélnek így, te már nagy vagy! Testvére nincs, így ezt otthon nem hallhatja mástól.
Nem vagyok egy agresszív, baltás szülő amúgy :))
2013. jún. 14. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!