Ilyen se volt még?

Figyelt kérdés

lányom közel 3 éves dackorszak legközepébe van...

alapbol aranyos kedves (de már nem türelmes) na a lényeg a lényeg mostanában az apa a minden 4 napja ordit sir hisztizik mikor elegy reggel az apja dolgozni. tegnap este odáig fajult a dolog hogy behányt az ágyba (nem tudom azért mert felspanolta magát hogy apa nem marad vele vagy azért mert hülyére itta magát kakaóval)nem tudom

hogy lehet ezt kezelni mert nemsokára oviba megy ha már most ezt csinalja mi lesz ha az apja viszi oviba és otthagyja? hogy lehet ezt kezelni?

tegnap már vittem hideg viz alá mert kiborult

van egy tesoja is egy szobába vannak direkt hogy ebböl se legyen féltékenység

2013. jún. 18. 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:
próbálja az apja megbeszélni vele hogy most neki mennie kell dolgozni és ha ügyes és nem fog sírni akkor fog neki hozni valamit. akár egy csokit vagy joghurtot.
2013. jún. 18. 10:41
 2/2 A kérdező kommentje:
ez már volt már ez se hatásos
2013. jún. 18. 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!