2évesre úszógumit, karúszót?
Figyelt kérdés
Strandon ahol nagyobb a víz mit adtok 2éves gyereketekre.tavaly beleülős úszogumink volt,de sztem idén már nem engedné hogy beletegyem.sima úszogumival még kicsúszik,vagy nem?a kar úszó mennyir tartja fent?az úszó mellényt nem szereti.ti hogyan oldjátok meg?2013. jún. 16. 12:17
1/4 nittababy válasza:
Én már karúszóval viszem be a vízbe!
2/4 anonim válasza:
Az enyémek karúszóval nem érezték magukat biztonságban. Vannak kisebb úszógumik is, mi olyat vettünk, nem csúszott ki belőle.
3/4 anonim válasza:
2 évesnek már nem jó, tényleg a beülős úszógumi.
Én a (szeptemberben lesz) 2 évesemnek sima úszógumit adok, bár van itthon karúszó is, még a nagyobbiknak vettem tavaly, de a nagyobbik 3 évesen kifejezetten nem szerette a karúszót.
4/4 anonim válasza:
Karúszót használunk két éves kora óta. Most 4 éves és simán fenntartja a legkisebb méretű.
Szerintem jobb mint az úszógumi mert nem gátolja a mozgásban, és be is tud ugrani a vízbe ha akar. Az én kisfiam imád ugrálni. Ott meg ugye fognia kellene kézzel, hogy le ne csússzon róla mikor kijön a medencéből..
Vegyél mindkettőt, meglátod nektek melyik jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!