Mennyi idős kortól használtatok beülős baba úszógumi helyett karúszót?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 18:31
1/7 anonim válasza:
Mivel az én kisfiam nyári születésű, ezért 1 évesen beülős úszógumija volt, 2 évesen már karúszója.
2/7 anonim válasza:
2,5 évesen már csak karúszója volt, egy darab, mert a másik elszakadt :D de megoldotta.
viszont sok 5-6 évessel voltunk együtt akik úszógumiztak, szerintem ez gyerek függő, na meg számít mennyit van vízben a gyerek, enyém napi szinten tavasztól őszig
3/7 anonim válasza:
első vok:
beülős úszógumiban nem láttam még 5-6 éves gyereket, csak sima úszógumival.. Szerintem a karúszó biztonságosabb, mert nem csúszik le a gyerekről.
4/7 anonim válasza:
Másfél évesen tavaly már vígan lubickolt vele, semmi mást nem tűr magán, ezért kénytenek voltunk ezt bevetni, pedig sem kor, sem súly szerint nem jó neki, de állandóan tartani sem hagyta magát, a beülősről hallani sem akart, az övből meg kicsúszott volna. A mellény meg túl merev, zárt. Maradt a karúszó próba. Imádta, azzal szabadon mozoghat, nekünk ez vált be. Persze felügyelet nélkül ezzel sem marad a vízben :-)
5/7 anonim válasza:
Másfél éves volt augusztusban, nyáron már karúszója volt. Meg rendes úszógumi. Beleülős neki sosem volt.
6/7 anonim válasza:
Lányom tavaly volt 2 éves szeptemberben.Beülős úszógumija volt,de nem ült meg benne 2 percnél tovább.
A karúszó fenn tartja a vízen,nem süllyed el?
7/7 anonim válasza:
Nem az volt a kérdés, hogy meddig használtatok, hanem, hogy mennyi idös kortol! Én 7hos kortol ajánlom, ameddig kényelmesen belefér. Utána a mellényt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!