Apuka hogy jön ki a gyerkőccel?
jól megvan a férjetek a gyerek(ekk)el?
hogyan foglalkozik vele(ük)?
és a gyerek szereti az apját?
meséljetek róla..
köszi a sok választ,én senkit nem pontoztam le nyugi
egyébként meg minden válasz hasznos.
Nálunk is nagyon jó a kapcsolat apa és lánya közt. Ő fürdeti, és altatja el este, mivel már dolgozom, és a házimunkát én csinálom. Sokat bohóckodik vele, nevetteti, hagyja kibontakozni játék közben, jobban mint én és ez nagyon jó.
De azért még mindig anya a minden...
Hát a férjed akarta a gyerekeket....aztán mégsem....:( 27 éves, még fiatal. Ha elválsz tőle , szerintem nem büntetésnek élné meg, hanem ideális esetnek: még több szabadideje lenne, legálisan. A gyerekekkel tökegyedül maradnál, laknál , ő beköltözne egy bérelt legénylakásba es élné világát. A gyerekeket meg kéthetente megnézné, pont elég lenne neki ennyi belőlük....
Vagy leülsz vele beszélni! Kérdezd meg, mi a baja, ő mit érez, szerinte ez igy normális? Beszéljen ő arról, hogy mi legyen, mit változtassatok, aztán te is elmondod a magadét és hogy mit vársz tőle. Ne hagyd magad! Próbáld egyben tartani a családod, ha érdemesnek tartod rá!
Nálunk apa rendes ember, nagyon szereti is a 2 éves lányunkat, csak nagyon sokat dolgozik, alig látják egymást, ezért nemigen tanult meg a gyerek nyelvén beszélni, ösztönből pedig nem jön neki.
Ezért a kislányom nincs el vele. Ő sem menne le vele a boltba, az apja még a babakocsit sem tolhatja, csak én.
De hozzáteszem, hogy mindenkivel ezt csinálja, aki nem én vagyok... Ez is gáz. Én inkább a kislány miatt aggódom, hogy ilyen félénk és zárkózott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!