Apuka hogy jön ki a gyerkőccel?
jól megvan a férjetek a gyerek(ekk)el?
hogyan foglalkozik vele(ük)?
és a gyerek szereti az apját?
meséljetek róla..
A mi lányunk 4 hónapos. Apa imádja. Hazajön pl 12 órás éjszakai műszak után és még képes fél órán keresztül ringatni puszilgatni mert hiányzott neki. Mindenben segít. Legyen az a babával kapcsolatos dolgok. Etetés, fürdetés, pelenkázás, éjszakai kelés. Imádja a lányát mindent megtesz érte. Szerintem ez normális is. :)
Régen kicsapongó volt nagyon mikor még a bulizós korszakát élte. A családban mindenki el van tőle ájulva h mekkora változás ez nála és soha nem gondolták volna h ilyen jó apa lesz.
Persze én ezt tudtam. :P Nem is véletlenül szültem neki gyereket. :) A lányunk meg imádja én azt veszem észre. Mihelyst meghallja a hangját olyannyira bepörög h alig bír magával. Nagyon édes.
Nem azt mondom h tökéletesen vagyunk mert akkor hazudnék. :) De imádom a kis családunkat. Nem adnám semmiért. :) Azt hiszem jól döntöttem mikor őt választottam. Ilyen embernek érdemes gyereket szülni. :)
Miért kérdezed kérdező? Nálatok mi a helyzet?
Fokozatosan egyre többet és jobban. Az elején csak kötelességből tette szerintem, legalábbis messze nem olyan leklesen, mint most.
Most ilyen a napirend: reggel általában együtt kelünk, készülődünk, mi megyünk boltba, játszótérre, a férjem dolgozni. Öltöztet, reggeliztet. Munka után ha jó idő van mennek játszótérre, ha nem itthon játszik vele, beszélgetnek, vacsoráztat és fürdet. Ezekben én is részt veszek, de főleg az ő feladata.
Lefekvés előtt néznek a youtubon mondókákat, az az esti mese. Aztán én altatok.
szomorú ezt olvasnom,pláne az 1-es választ.
az én férjem nem ilyen..a kislányom még a boltba sem megy át vele,pedig imádja a túrórudit,de inkább lemond róla minthogy az apjával menjen.igaz ami igaz apa keveset törődik vele,néha játszik vele ,amikor olyanja van,tényleg van hogy látom szereti,szereti a maga módján,de sose volt olyan odaadó apa. pedig azért nem voltunk fiatalok,23 évesen született a kislányunk és tervezett baba volt.
a kisfiúnk viszont meglepi lett,erre rá 3 évre.
na most minden csak nem apa...
HIrtelen mikor írtad h szomorú a válaszomat olvasnod megijedtem h vmi rosszat írtam.
De nagyon sajnálom h így vagtyok. Nem próbáltál erről beszélni vele h nem minden oké? vagy őt nem is zavarja h a gyerekeivel ilyen a viszonya??? Olyan nem jó ilyet hallani., :(
szerintem nem is izgatja.
amint írtad hogy a férjed kicsapongó és bulizós volt,na az én férjem ezt most éli ki 27 évesen 2 gyerekes apaként.
nem sokszor,1 héten 1-2-szer max..de olyankor reggelig buli van,sajna a cimborái is adják alá a lovat olyan dumával hogy : attól hogy családod van miért ne bulizhatnál?..
no comment,
mellesleg neki minden apa és férfi papucs aki foglalkozik és törődik a gyerekével és mindenre igent mond a feleségnek (igen anyukám,jól van anyukám..bla-bla..)
nem volt ilyen régen..
nagyon- nagyon a válást fontolgatom..
senki se kényszerítette hogy vegyen el.
11 éve vagyunk együtt ebből 7 éve házasok..
nem is azonnal jött a tervezett baba 4 évre rá házasság után,.de most nem is ez a lényeg.
a kérdésem fentébb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!