Undorodom a gyerekemtől?
Na, de mi a baj? Vékony hangú, mély, nem tetszik a hangja? Husis, azért nem tetszik? Hiszikorszak van? Azt nem hiszem el, hogy nem tudod az okát!
Tényleg húzz orvoshoz, mielőtt nagyobb baj nem lesz!
Na már itt is megjelentek a "mintaanyukák"...
Ez egy anonim oldal, ahol az ember elvileg kiöntheti a lelkét és olyan dolgot is megkérdezhet, amit szégyellene nyilvánosan felvállalni.
Miért kell belerúgni a kérdezőbe?
Azért tette fel a kérdést, mert tudja, hogy ez így nem jó.
erre ti segítség helyett csak ócsároljátok??
Szégyelljétek magatokat!!!
Hát nem tudom. Igen rossz és hisztis, de ez nem lehet az ok mert a többi gyerekem is az, őket mégis szeretem. Semmi gond nincs vele, nem kövér nem vékony stb..
Igen teljesen máshogy bánok vele mint a többivel. Neki kevesebb mindent engedek meg mint a többinek. És igen, szokott kapni a fenekére, bár a többi is, de ő többször.
azért ne náspángold el már többször őt csak azért mert úgy érzed nem szereted őt,,azért ez durva..
szerintem beszélj erről egy erre szakosodott emberrel,vagy a védőnőddel vagy én nem tudom,de ez így nem mehet..
szegény gyerek issza meg a levét..
Anno mindenki azt mondta, hogy vetessem el, de nem volt szívem gyilkolni...hát megbántam.
Puszit sem aduk neki, nem simogatom meg stb...
Ha 3 év alatt nem változott ez az érzés akkor már nem is fog?
akkor mit vársz??? Ha se orvos senki nem tud segíteni majd itt meg megdicsérnek??? ez tényleg irtózatos egy kérdés!!!
És a gyerek gondolom érzi is ezt. Mi váltotta ki belőled ezt? Mikor és miért kezdted azt érezni h nem szereted? mikor jött a következő gyereked? Vagy nem is ugyanaz az apjuk a gyerekeknek és azért nem szereted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!