Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért nem örül nekem a kisfiam...

Miért nem örül nekem a kisfiam (3)?

Figyelt kérdés
Az utóbbi 1-2 hónapban ilyen velem. Reggel mindig a párom viszi a bölcsibe, délután ha tudom én hozom el, heti kb. 3-4 délután. Mostanában nem akar velem hazajönni, nem örül nekem, mondja, hogy apa jöjjön érte. Olyan rosszul esik, egyszerűen nem tudok a kedvében járni. Mit tegyek? Miért ilyen velem? Reggel viszont csak én vagyok a jó neki ébredés után, meg hétvégén is kérdezi, hogy ugye nem megyek dolgozni és otthon maradunk. Segítsetek, kezdek kétségbe esni. :(
2013. jún. 11. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
egy bizonyos szintig normális ez a "hiszti". ismerősöm kisfia is volt hogy azt csinálta, hogy akkor vette fel a cipőt, ha anyuka adta rá, de volt olyan is, hogy elmentem velük boltba fel akartam venni de azt mondta, hogy csak anya veheti fel, de aztán rá lett szólva, hogy vagy én viszem vagy jön a lábán. akkor már én is jó voltam :)
2013. jún. 11. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet hogy akar büntetni mert bölcsibe kell járnija.
2013. jún. 11. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is van hasonló, 2,5 éves a fiam, imádja az apját meg a nagytesót. Minden reggel úgy ébred, hogy apa itthon van? Rékus itthon van? végigsorolom, hogy nincs, és beletörődik, hogy én vagyok csak. Néha utálatos velem, de szerintem csak unja, hogy mindig velem van. Én ráhagyom, többnyire nemsokára jön, és ad puszit, vagy hozzám bújik. Most pl, hogy apukája az árvíz miatt sokat van távol (katasztrófavédő), és nem ő fürdeti, altatja, sokkal anyásabb lett. Most pl az apukájával volt utálatos, mikor végre hazajött szegény pihenni pár órát. Ez egy büntetés, mert kicsik még, és nem értik, miért hagyjuk ott őket néha. Szerintem nagyon is szeret a kisfiad, és hiányzol neki, így mutatja ki. Nekem a lányom csinálta ezt ovisan, haragudott rám, mert oviba vittem, nem értette, miért dolgozom annyit. Baromi rosszul tud esni, de haragudj meg rá érte, próbáld megérteni. Esetleg amikor együtt vagytok, próbálj vele sokat beszélgetni, játszani, változni fog, hidd el!
2013. jún. 12. 06:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem mutasd ki, hogy téged ez mennyire hazavág, mert akkor folyton ezzel fog zsarolni. Ez ilyen kis játszma náluk. mindenki olyan eszközzel harcol, mai van neki. Nekik ez van.

Kezeld természetesen, ne próbálj meg extrán a kedvében járni. Legyen neki természetes az, hogy egyszer apa megy érte, máskor anya és tudatosítsd benne, hogy ez egy normális dolog és nincs helye ellenkezésnek, hisztinek.

2013. jún. 12. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is vannak ilyenek (3 múlt feb-ben és fiú) .Ne érezze meg rajtad,h neked ez rosszul esik,nálunk ez bevált!!! Apa este nem adhatott neki jó éjt puszit,apának ez nagyon rosszul esett.Egyszer gondoltam egyet és mondtam apjának,h nyugi ezt nekem se engedi és azóta apja belenyugodott és már néha adhat puszit,meg vidáman csápol apájának,h jó éjszakát apucika!Ők tényleg zsarolnak ezzel,nagyon kis okosak!!!Nővéremmel mindig azt játsza el,h nem örül neki,Ezt nővérem mindig magára veszi,szóvá is teszi.Hiába mondom a tesómnak,h ne is vegye figyelembe,pedig akkor már tuti leszokott volna róla.De vannak dolgai amit csak velem hajlandó,pl esti mesét csak én mondhatok.Ők ilyen kis furmányosak!Ne izgulj,nagyon is szeret ő téged!!!Nem lehet,h bölcsiből azért nem akar veled eljönni,m hamar mégy érte?Mi 3 órával kezdtük,ma már 4-fél5 körül megyek érte,m csak azt kapom,h nem akarok hazamenni,még játszani akarok!
2013. jún. 12. 09:07
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem megyek érte korán, majdnem 3/4 5-re érek oda csak és 5-ig van bölcsi. Csak már az egyik gondozó is furán néz rám, mintha vinném haza verni a gyereket, azért nem örül nekem. :( Tudom, hogy vannak ilyen időszakok náluk, amikor kicsi volt is, úgy tűnt ez már így marad (pl. harapás), csak most amikor benne vagyunk, akkor nehéz.

Köszi a válaszokat!!! Legalább Ti megértitek, hogy mi a gondom! :)

2013. jún. 12. 13:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Most újra örül!!! Hurrááá! :)
2013. jún. 26. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!