1éves lesz a kisfiam milyen tortát vegyek neki? meg milyen ajándékot vegyünk neki aminek őrül
Figyelt kérdés
2009. jan. 9. 12:29
1/4 anonim válasza:
Az enyém most volt 1 éves,mi nem vettünk neki külön ajándékot,mert sztem még nem igazán érti mi is történik.A rokonoktól sokat kapott és pár napig nagyon nyűgös volt a sok újdonságtól.Tortát is hétköznapit vettünk magunk miatt(4 évszak,Eszterházi) a kérmet megnyalta,de hányt tőle.Sztem annyira még nem értik ilyenkor ezt.A 2 már érdekesebb lesz.Mi is csak a képek miatt tortáztunk:)
2/4 anonim válasza:
Az én lányom ma 1 éves!:-)Mi vakond túrás tortát vettünk neki, puha piskóta gesztenye krémmel, kupola alakú, csoki reszelékkel megszórva. Én azt vettem figyelembe, hogy olyan torta legyen, amiből ő is tud enni, de a formája és külseje miatt mégis csak gyereknek való. Ajándékot nem vettünk, mert rengeteget kapott karacsonyra, még olyan is van, amit ki sem bontottunk, így nincs értelme.
3/4 anonim válasza:
Hát mit eszik az a baba? Evett már tejterméket?
Talán jobb lennne, ha te v a mama sütnétek házi piskótát
vagy diós piskótát, rátennétek gyümölcsöket, vegy inkább bele, nem muszáj krémesnek lennie, úgy jobban meg tudná fogni, es egyedül enni.
inkább legyen maci v autó v baba formája, amit szeret.
Itt láttam egy nagyon jót: [link]
4/4 anonim válasza:
vegyetek olyan kis lepkét, fából, egy boton, amit a tipegő tolni tud, vagy amit húzhat maga után madzagon, azért megőrülnek a járni kezdők. Vagy kis motort, amit lökhet a lábával, de fixkormányút(ne kormánykerekeset), különben túl bonyolult. A szabad helyváltoztatás élményében meg- őrül:)-nek ezekért a mozgósokért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!