Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Két éves kisfiam szexuális...

Két éves kisfiam szexuális mozdulatokat tesz. Mire véljem ezt? Részletek lent.

Figyelt kérdés
Most már komolyan aggódom. Két éves még nem volt, mikor felfedezte a kukiját, ekkor és még ezután egy ideig nevettem és aranyosnak találtam, amikor piszkálta tisztába tevéskor vagy fürdéskor. Most két éves és négy hónapos, és ott tartunk, hogy ha a nővérével (négy éves) fürdik, fel is áll a kis kukija. Ezért már nem fürdetem őket együtt. De. Ma pl. játszottak és a kislányom hasra fordult. A kisfiam pedig ráfeküdt és azt hittem, meghalok, de szó szerint OLYAN mozdulatokat tett, MINTHA... Azonnal levettem a nővéréről, persze úgy állítottam be, hogy nehéz, ne feküdjön rá és satöbbi. Nem tudom, hogy ez előfordul-e másnál is, illetve, ha nem, akkor kitől látja mégis, mert tőlünk, a szüleitől biztosan nem!!!!!!!!!! Esetleg bölcsiben másik gyerektől? Nem tudok egyszerűen mire gondolni. Segítsetek légyszi!
2013. jún. 8. 21:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi nálunk is van ilyen,ösztöni hormonok :) első fiam mindig a nagy plüss maciján csinált olyan mozdulatokat másik fiam növérét vette célba ,4évesen *kinőte*...
2013. jún. 8. 22:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ösztön! Nem szabad megszidni, rászólni, mert törést okozhat, a későbbiekben lehetnek emiatt szexuális problémái. Szépen elmagyarázni persze lehet neki, hogy ez titkos, nem szabad mások előtt, másokkal, ne mutogassa a kukiját... Viszont, ha ilyen korán felfedezi a saját testét, várhatóan jó lesz a szexuális élete:o) Tudom, ez jelenleg nem vígasztal. De nem Te vagy az egyetlen, akinek ezzel szembesülnie kell.

A Lányom 8 hónapos!!!!!! volt, mikor rájött, hogy ha a babakocsiban ül vagy az etetőszékben és mocorog jobbra-balra, akkor a lába között húzódó biztonsági öv pont úgy dörzsöli, hogy az neki jó legyen! Utáltam vele sétálni, mert nagyon belevetette magát az élvezetekbe, amellett, hogy feltűnően mocorgott, nyögött, izzadt hozzá. Teljesen egyértelmű volt, hogy mi történik. Szerencsére 16 hónapos kora óta nem ül babakocsiban, de ahol csak leül, mindenhol képes magának örömet szerezni. Anno beszéltem védőnővel, azt mondta, ez teljesen normális és a fenti tanácsokat adta. Aztán kb. 3 hónapja a bölcsiben szóltak a gondozónők, hogy a Lányom ült az asztalnál és teljesen leizzadt, nagyon aggódnak. Mondtam, hogy valószínűleg mi történhetett és a reakció rögtön az volt, hogy ez természetes, nehogy bántsam érte!!! Ő most 2,5 éves és próbáljuk neki mondogatni, hogy titkos, csak akkor csinálja, ha egyedül van, más nem látja. De még nem igazán érti, illetve az ösztön, a vágy erősebb. Ha felfogja majd, hogy titokban lehet csinálni, akkor minden rendben lesz! Kitartás!

2013. jún. 8. 22:09
 3/9 anonim ***** válasza:

ezt ösztönösen csinálják, nem látta sehol...

Nekem lányom van, de van egy kisfiú, akinek az aunyjával együtt szültünk, utána sétáltattunk, stb, és ugynez van. Állandóan mászik a lányomra, és úgy csinálnak mintha..:-DDD

Mi is döbbenünk, de ez van.

Ne reagálj rá, nagyon jól csináltad, hogy azt mondtad, hogy nehéz...ezt nem tudatosan csinálják...:-))

2013. jún. 8. 22:10
 4/9 anonim ***** válasza:

Merevedés már az anyaméhben is lehetséges, így a kádbéli eset nem valószínű, hogy a lányod miatt volt.

Az, amit csinált meg vagy ösztön (kikopik, majd a hormonokkal visszajön), vagy tényleg látta valahol és utánozza.

Egyenlőre nem aggódnék tulságosan a helyedben, de figyelném még pár hónapig, és ha az eset (mind a kádban, mind a mozgás) szaporodó tendenciát mutat, akkor keresnék fel egy gyermek pszichológust.

2013. jún. 8. 22:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de egy 8 hónapos kislánynak hogy tudja dörzsölni, ha ott van rajta a vastag pelenka, plusz utcán a ruha? Komolyan, nem kötekedésből, csak nem értem!
2013. jún. 8. 22:13
 6/9 anonim ***** válasza:
65%
2. vagyok :o) Én sem értem! Komolyan! Mondtam is neki párszor - nyilván nem értette - hogy mondja már meg, hogy hogyan csinálja. Én is akarom:o))))))))
2013. jún. 8. 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező ne haragudj, ha elkanyarodok kérdésedtől, de annyira hülyén érzem magam, ahogy olvasom ezeket. Rettegek, hogy az én lányom is elkezdi, én ettől nem is tudom... undorodok??? Ez normális?
2013. jún. 8. 22:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a lányom volt ilyen. Az izzadós sztori, amit előttem írtak, szintén ismerős volt. Sőt az oviban is szólt egyszer a dajka néni, hogy előfordulnak dolgok... Totál kiakadtam, de mondta, hogy ne aggódjak, van ilyen. A lányom hasra feküdt, sé gyömöszölte maga alá a takarót konkrétan nagy nyögések között... Aggódtam, hogy mitől teng benne túl ennyire ez a dolog, de aztán szép lassan kinőtte. Már kamasz, el is felejtettem az egészet, csak most felelevenedett, ahogy olvastalak benneteket.

Ne aggódjatok szerintem, a pszichoszexuális fejlődésnek vannak látványosabb szakaszai, és már kicsi korban is más-más a libidó. Van, akit jobban leköt, meglep, lefoglal ez a természetes vágy... nem aberráltak a gyerekeitek! :)

2013. jún. 8. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Unokaöcsém volt ilyen, aztán kinőtte szépen. Vagy nem is tudom, talán megtanulta, hogy ilyet nem illik csinálni. Vagy nem is tudom, de egy idő után nem csinálta. De volt olyan, akkor max másfél éves volt, hogy mi vigyáztunk rá anyukámmal. Begurult a labda az asztal alá, azt próbáltam éppen kipiszkálni, négykézláb állva. És egyszer csak mögöttem volt a gyerek, szorosan, és közben erőteljesen dörgölőzött. Nem kaptam szikrát, úgy meglepődtem. :)
2013. jún. 9. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!