Miért hányhat? Mit csináljak? Részletek lent!
A lányomnak vírusos torokgyulladása van szombat óta. Lázas volt, étvágytalan, amúgy semmi. Az orra minimálisan folyik csak, de most tegnap óta fekvő helyzetben nagyon köhög. Először azt hittem, lefolyik a váladék, és azért. De ha szívom az orrát, szinte alig jön valami belőle. Akkor miért fekve köhög? Eddig Stodalt adtam, nem ér semmit. Ma elkezdtem a Prospant adni, de ma még csak egyszer kapott.
Mi a megoldás?
Az én kisfiamnak is volt olyan,hogy néhány alkalommal hányt.Az orra attól hogy nem folyik még lecsoroghat a váladék.Adj calcimusc-ot,nekünk is az orvos mondta,hogy az orrában a nyálkahártya duzzanatot leviszi és majd utána már tudjuk neki szívni.Igaza lett,persze adtam orrspray-t is neki.Másnap csak úgy jött neki a nátha.Nekünk alakuló arcüreggyulladásunk volt,most gyógyulgat.Már 3 hete beteg,mikor kezdődött az egész január végén,akkor ő is hányt a sok váladék miatt.Meg a hányós vírus is rásegített.Utána jobban lett.
Most,hogy megint köhög,nem hányt,de már nem is nagyon csorog le neki a váladék.Jobbulást nektek!
Köszi a válaszokat!
A calcimuscot kapja hétfő óta. Szóval az nem segít. Remélem, a Prospan majd egy kicsit rendbe teszi.
Érdemes lenne beruházni egy párásítóba? Most láttam a boltban olyat, ami sóoldatos. Az jó lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!