2,5 éves gyereket elvinnétek Tunéziába? A nagyszülőkkel elengednétek?
Külföldre ennyi idősen nagyszülőkkel semmikép. Max belföldre 2-3 napra, de az is necces.
Voltunk Törökországban a gyerekkel 3 évesen és azért a fosás megvolt.., hiába adtam neki bélflóra helyreállítót stb.. nem használt.
Bár persze nem egy hasmenés miatt nem engedném el, hanem mert bármi történhet amire egy nagyszülő nincs felkészülve..
Illetve az én gyerekem nem is maradna meg a nagyszüleivel pl. 1 hétre.
pontosam egyetertek az utolso hozzaszolassal! a szulok vigyaztak rank is, en mondjuk azert kifejezetten az en szuleimmel engednem el kulfoldre, mert maguk.is rengeteget utaznak es tisztaban vannak a veszelyekkel, a szukseges magatartas formaval..eppen ezert Anyosomekkal belfoldon engednem el!
azt sem igazan ertem, hogy miert van olyannak eloitelete az arab orszagokkal szemben, aki nem jart ott? en ha tehetem arab orszagot valasztok uticelul. mindegy, hogy Marokko, Torokorszag, Dubai, vagy Egyiptom, a turista a legnagyobb kincsuk, a legminosegibb ellatast es szolgaltatast nyujtjak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!