Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2,5 éves gyereket elvinnétek...

2,5 éves gyereket elvinnétek Tunéziába? A nagyszülőkkel elengednétek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 7. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Pont ennyi idos az en lanyom is. Tobbszor voltunk kulfoldon 3 honapos kora ota, de nem tobb mint 2-3 ora repulo utnyira. Tunizeiaba alapbol nem mennek, mert nezek hireket es most ott nem valami stabil a helyzet! Nagyszulokkel ilyen idosen elengednem par napra de nem kulfoldre.
2013. jún. 7. 23:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Külföldre ennyi idősen nagyszülőkkel semmikép. Max belföldre 2-3 napra, de az is necces.

Voltunk Törökországban a gyerekkel 3 évesen és azért a fosás megvolt.., hiába adtam neki bélflóra helyreállítót stb.. nem használt.

Bár persze nem egy hasmenés miatt nem engedném el, hanem mert bármi történhet amire egy nagyszülő nincs felkészülve..

Illetve az én gyerekem nem is maradna meg a nagyszüleivel pl. 1 hétre.

2013. jún. 8. 21:51
 13/14 anonim válasza:
Én elengedném.Mi a gond azzal h.nagyiékkal megy?Annak idején rád v.a párodra is ők vigyáztak:) Ami a tv-ben megy a turistakra abszolut nem vonatkozik.Teljesen elfogják kényeztetni a picurt.A turistaknak egy haja szála nem görbülhet,aki oda látogat ugy vigyáznak rá mintha csak drágakő lenne.Arrol nem beszelve hha olyan ott a helyzet h.még a nyaralóövezetek sem biztonsagosak nem is indítanak gépeket..
2013. jún. 12. 11:56
 14/14 Babeli Zurzavar ***** válasza:

pontosam egyetertek az utolso hozzaszolassal! a szulok vigyaztak rank is, en mondjuk azert kifejezetten az en szuleimmel engednem el kulfoldre, mert maguk.is rengeteget utaznak es tisztaban vannak a veszelyekkel, a szukseges magatartas formaval..eppen ezert Anyosomekkal belfoldon engednem el!

azt sem igazan ertem, hogy miert van olyannak eloitelete az arab orszagokkal szemben, aki nem jart ott? en ha tehetem arab orszagot valasztok uticelul. mindegy, hogy Marokko, Torokorszag, Dubai, vagy Egyiptom, a turista a legnagyobb kincsuk, a legminosegibb ellatast es szolgaltatast nyujtjak!!!

2013. jún. 14. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!