Persze lehet én vagyok túl aggódó, de nem engedném.Pláne külföldre,ha hirtelen bármi okból szükség lenne rád, hogy oldanád meg.
Úgy igen, hogy reggeltől estig, de több napra nem.
2010. febr. 26. 20:41
3/11 anonim válasza:
Nem, másfél éves baba szerintem még ne utazzon anya nélkül, ne hagy hogy erőltessék. Nyugodt tudnál lenni? Miért nem visznek magukkal Téged is?:)
2010. febr. 26. 20:58
4/11 anonim válasza:
Akkor én vagyok az első. Én elengedem. Igaz nyáron már 2 éves lesz a lányom, de már tavaly nyáron mondta anyósom, hogy viszi magával Balcsira.
Én már most örülnék, ha elvinné egy-egy éjszakára.... 20 hós és pár napon belül jön a kistesó...
Tavasszal már viszi magához, nyáron meg egy hétre balcsira. én egyáltalán nem bánom, nem kell annyira magatokhoz láncolni a kicsit....
2010. febr. 26. 21:20
5/11 anonim válasza:
Határozott NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 26. 21:24
6/11 anonim válasza:
Ha nem utazgatnának annyit, elengedném, fix helyre, ahol tudom, van játék, biztonságos, 2-3 éjszakára max. De igy elég furcsán hangzik. Azért szerintem nem kell fixen elzárkózni, ha szereti a nagyszülőket, megbizik bennük, és biztonságos a hely, akkor miért ne? Mi eddig olyat csináltunk csak, hogy a baba itthon maradt, mi meg 3 napra elutaztunk, de nagyon jól megvolt a kisfiam, 10 hónapos volt. Szóval ez szerintem több tényezőtől is függ, nem csupán annyi, hogy igen vagy nem :) Sok sikert :)
2010. febr. 26. 21:28
7/11 anonim válasza:
Én nyugodt szívvel elengedném, nem csecsemő már.
2010. febr. 26. 22:32
8/11 anonim válasza:
Anyukámékkal én is elengedném.
2010. febr. 26. 23:33
9/11 anonim válasza:
Én is elengedném, persze a nyagszülőktől is függ. Te tudod mennyire felelőségteljesek.
2010. febr. 27. 00:35
10/11 anonim válasza:
Elengedném, el is engedem, igaz én csak anyóshoz, mert ő nem utazgat, de kitűnően bánik a gyerekekkel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!