Szerintetek mennyi idősen tudnak ilyet a gyerekek?
Az unokaöcsémről van szó, hívjuk Zolikának, a testvére Petike. Peti megkérdezi egyik reggel az anyjától, hogy süt-e neki palacsintát. Az anyja azt mondja, hogy nem tud, mert nincs otthon tojás. Aznap ESTE jártam náluk, és vittem nekik tojást. (Közben a gyerekek és az anya között nem volt szó tojásról vagy palacsintáról.) Másnap délelőtt Petike megint kérdezi, hogy csinál-e neki az anyja palacsintát. Erre Zolika bevágja: Anya! Tegnap este Keri hozott nekünk tojást, akkor már tudsz csinálni palacsintát!!!
Szerintem ez nagyon okos ettől a kisfiútól, de nem akarom megmondani, hogy hány éves. Szerintetek mennyi idősen tud ilyen összefüggéseket felismerni és emlékezni így egy kisfiú?
Csatlakozom az előttem szólókhoz.
Ez kizárt!!!!
De ha megcáfolod egy videóval,akkor még lehet elhiszem!
akkor ez a gyereket a fókusz című csodaműsorban kellene mutogatni.az én fiam extra hamar kezdett beszélni,de egy ilyen mondatot olyan 20-22 hónapos kora körül rakott össze
kizárt dolog,hogy egy 10,5 hónapos így beszéljen
csatlakozom az előző válaszolókhoz, én is szeretnék videót látni, ugyanis 10,5 hónapost még mondatokban beszélni sem hallottam, nemhogy egy ennyire összetett mondatot helyes ragozással... :D
légyszi tegyél fel videót, nagyon érdekelne :)
enyém 3,5 éves, így beszél, már egy ideje, na de nem évek óta :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!