Ti mit csinálnátok? Adva van egy kis város, páran gyerekesek összejárunk, egyidősek a gyerekek 2 évesek. Nincsenek nagy barátságok, de azért mindenki jóban van majdnem mindenkivel.
Én és egy másik lány elég jóban lettünk, egész télen itt ücsörögtek nálunk a kisfiával, nem volt nap, hogy ne találkoztunk volna. Ahogy jött a jó idő, elhanyagolt engem a lány.Nem lett volna baj, mert nem vagyok egy sértődős fajta. De most lett világos számomra, hogy egyszerűen "lecserélt". Na de a lényeg az az, hogy most volt az én "volt barátnőmnek" a kisfiának a szülinapja, amire mi nem lettünk meghívva, ellenben az új barátok igen. Na ez már eléggé rosszul esik:-( Most lesz az én kislányom szülinapja, és nem tudom, hogy meghívjam e őket, mondjam úgy ápolva ezzel a barátságunkat, azaz legyek nagyvonalú és mutassam meg, hogy én nem vagyok olyan suttyó, hogy elsunnyogom a meghívást. Vagy legyek olyan mint ők, és egyszerűen ne hívjam meg őket.
Ti mit tennétek?
Én sem hívnám meg,ha totál lepattintott volna...de nem azért,mert ő sem hívott meg titeket, hanem mert a gyerekemnek olyan zsúrt szeretnék, ahol ő is és én is jól érzem magam.
Amúgy az ilyen előfordul sajnos, ne vedd a szívedre.Főleg a játszótéri kapcsolatok jönnek-mennek...
Nem, mert úgy tűnne,hogy rájuk akarok akaszkodni!
Ha ők nem hívtak meg, akkor nyilván nem is akarnak túl sok kapcsolatot veletek. Ne foglalkozz velük!
Sajnos a szívemre vettem....komolyan egész délelőtt sírtam emiatt.
Mi a baj velem:-( Nem lennék jó társaság? Mindig magamban kezdem el keresni a hibát, és egy csődtömegnek érzem magam:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!