Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mit csinálnátok? Adva van...

Ti mit csinálnátok? Adva van egy kis város, páran gyerekesek összejárunk, egyidősek a gyerekek 2 évesek. Nincsenek nagy barátságok, de azért mindenki jóban van majdnem mindenkivel.

Figyelt kérdés

Én és egy másik lány elég jóban lettünk, egész télen itt ücsörögtek nálunk a kisfiával, nem volt nap, hogy ne találkoztunk volna. Ahogy jött a jó idő, elhanyagolt engem a lány.Nem lett volna baj, mert nem vagyok egy sértődős fajta. De most lett világos számomra, hogy egyszerűen "lecserélt". Na de a lényeg az az, hogy most volt az én "volt barátnőmnek" a kisfiának a szülinapja, amire mi nem lettünk meghívva, ellenben az új barátok igen. Na ez már eléggé rosszul esik:-( Most lesz az én kislányom szülinapja, és nem tudom, hogy meghívjam e őket, mondjam úgy ápolva ezzel a barátságunkat, azaz legyek nagyvonalú és mutassam meg, hogy én nem vagyok olyan suttyó, hogy elsunnyogom a meghívást. Vagy legyek olyan mint ők, és egyszerűen ne hívjam meg őket.

Ti mit tennétek?

2013. jún. 3. 13:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igen, igazatok lehet. Nem erőltetem.
2013. jún. 3. 14:22
 12/18 anonim ***** válasza:

jaj ne akadj ki ilyen miatt!Biztos nem vagy rossz társaság!!

Ezek a játszótéri kapcsolatok tényleg nem a komoly barátságok kialakulásáról szólnak!!És amúgy meg ha ennyire 'jófej' ez az illető,hogy csak így lepattint akkor ne bánkódj miatta!!Majd lesz más,akivel jóban lehetsz!

Amúgy gondolom,hogy rossz,főleg, ha az embernek nincs társasága gyerek mellett...

2013. jún. 3. 14:36
 13/18 anonim ***** válasza:
9 es vagyok ugyan már :)) ne akadj ki emiatt :) Lehet hogy egyszerűen csak nem passzoltok össze hidd el jobb így mintha erőltetnétek tovább a "jópofizást" holott mondjuk úgy érzi vmelyik fél hogy nem szimpi a másik. Jobb az ilyen látszatbarátságokat elkerülni. Én csak tudom:)
2013. jún. 3. 14:40
 14/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jó szavakat, rám fér. Csak tudjátok az a fura, hogy egész télen jöttek...mindig. Ha kellett ha nem, minden este délután 5-től este 8-ig itt voltak nálunk, szombat vasárnap nem, de a hétből 5 napot igen. Akkor ő végig hazudgálta nekem a telet? Én nem ijedek meg, nem vagyok egy ilyen kis liba, hogy ha valakinek nem vagyok szimpi az arrébb áll, ezen nem is akadok fent, hanem csak azon, hogy tavaly szinte egész nyáron itt voltak, szülinapra meg lettek hívva, télen mint írtam majdnem mindennap itt ültek. Aztán jött a jóidő, egyre ritkábban találkoztunk, kérdeztem miért, erre az volt a válasz, hogy messze lakunk (1 utca választ el minket egymástól, de ha úgy tetszik a kertvégi szomszédaink ők)nem jön erre a kisfia, mindig másfelé megy, nem tudja erre irányítani a kismotort stb. Én elmentem feléjük párszor, de valahogy sosem sikerült találkoznunk, ost ár tudom, hogy azért, mert ők autóba ültek és elmentek a másik gyerekhez...de még ezzel sem lenne bajom, mert van ilyen, persze, nem kötöttünk mi örök barátságot, sem örök hűséget nem fogadtunk, de azért a buliból kihagyni szerintem elég aljas húzás volt. Nem az fáj, hogy nem voltunk ott...hanem az eljárás:-(
2013. jún. 3. 14:49
 15/18 anonim ***** válasza:
9/13 vagyok megint. Hát csúnyán mondva ki lettetek szerintem használva a télen, kényelmes volt neki nyilván hogy ott van vki közel stb. Aztán ki tudja min, vagy megsértődött vagy egyszerűen irigykedett vmire a fene se tudja:) Nem is érdemes szerintem ezt már forszírozni, lépj tovább:) Lehet a következő "barátnőn" is ugyanígy angolosan túllép majd ki tudja.
2013. jún. 3. 15:12
 16/18 A kérdező kommentje:

Igen..

Nekem is lépnem kell.

2013. jún. 3. 15:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Ne vedd ennyire a szívedre. Bár én is ezt tenném :-).

Lehet, ezzel a másik "barátnővel" több a közös pont, mint Veled. Ne sírj emiatt, nem éri meg. Aki ilyen bunkó módon hozza a másik tudomására, hogy már nem akar vele sűrűn találkozni, az őt minősíti és nem Te tehetsz róla.

2013. jún. 3. 15:49
 18/18 A kérdező kommentje:

Ma már jobban érzem magam...

Köszi mindenkinek a választ,és a lelket melengető szavakat.

Nem, nem fogom őket meghívni.

2013. jún. 4. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!