Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyi idősen kapott először...

Mennyi idősen kapott először egy kis lakkot, a kisujja körmére a kislányod?

Figyelt kérdés
2013. jún. 4. 15:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kislányom 4,5 éves:Nem régóta mondja hogy fessem ki a körmét.Nem látok benne semmi rosszat.Még a lábát is!!!!

:-)))))

Látja hogy én is csinálom,persze hogy ő is szeretné.

De ez tényleg anyuka válogatja.PL: megfigyeltem már hogy a fiús hajú anyukáknak is a kislányuk is fiús hajat visel.Viszont a csinibb ,nőiesbb anyukák kislánya olyan aranyosabb,úgymond kislányosabb!!!HÚÚÚ most le leszek pontozva!!!

2013. jún. 4. 21:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Felpontozlak,igazad van.

Nőcis,festett körmű,sminkelt,szép hosszú hajú csinosan öltöző anyuka-->fodrosszoknyás hosszú hajú kislányos kislány,édes karkötővel,coffal,stb.

Rövidhajú,slamposabb anyuka,nulla sminkkel-->kislányon praktikus haj,praktikus ruha.

2013. jún. 5. 08:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Ne haragudjatok, de engem taszít ez, hogy egy ilyen csöpp 2-3 éves kislánynak lakkozva legyen a körme, aztán 6 évesen meg már sminkeli magát, 10 évesen meg befesti a haját, 12 évesen meg tetkóval jön haza? Lehet én vagyok maradi, de a mostani tinik is olyan koravénnek tűnnek! Hogy néz már ki egy szép fiatal lány fejtett hajjal 2kiló sminkkel, elcsúfítják a természetes szépségüket és erről nagyban tehetünk mi szülők!!!
2013. jún. 5. 09:37
 14/15 anonim ***** válasza:
48%

A 12 válaszolót csak azért nem pontozom le mert nem szokásom!

Sőt még le se írom mi volt az első véleményem az írására, mert kimoderálnának!

Csak annyit, hogy a slampos anyukákat nem kell lenézni, és a gyerekeit se!!!

Az én Anyukám festette magát, sőt a Nővérem is mindennap felteszik a sminkét, mert ők tudják szépen megcsinálni, jól áll nekik.

Mivel nekem fekete a hajam, kreol a bőröm (nem vagyok cigány!!!), ezért ha bármilyen sminket még magamra kennék, akkor már túl lépném az saját ízlés világomat!

Ja és semmilyen smink nem áll jól!

A Lányom annyira szerencsés, hogy neki minden tökéletesen fog állni, s majd ha akkor lesz, vagyis tiniként majd megengedem neki, de most még 5 évesen minek!!!

Üdv két gyermekes Anyuka

2013. jún. 5. 11:45
 15/15 anonim ***** válasza:
81%

12: Ez nem igaz általánosságban, nekem van barátnőm, aki nem sminkeli magát, amúgy ápolt persze, de nem az a csini nőcis. Az egyik lánya pedig már alapozó nélkül ki se megy a lakásból, szájfény, körömlakk, stb... A gyerkőc amúgy kislányként is olyan volt, hogy nadrágot a legnagyobb mínuszokban is alig tudtak ráadni, mert a hercegnők nem járnak nadrágban. Mesélte, hogy az oviban volt egy hasonló kislány, mondta, hogy a főpáva.. megnézte az anyukát, az a tipikus tarisznyás szürke bölcsész, aki szintén nem értette, hogy lehet ilyen a gyereke, otthon nem lát ilyet.

13:"Ne haragudjatok, de engem taszít ez, hogy egy ilyen csöpp 2-3 éves kislánynak lakkozva legyen a körme"

Én is így vagyok vele. Az nem érdekel, hogy más kilakkozza-e a gyerekének, de nekem is inkább taszító a lakkozott körmű kicsi. Na meg ha már színes körömlakk, akkor az úgy szép, ha nem kopott, stb, de a kislányokon már pattogzik le, van amelyik az ujját is szopja (lepattogzott lakkozott körmökkel tényleg "szép" látvány) vagy a körmét rágja.

2013. jún. 5. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!