Hogyan tisztitod furdes kozben a kislanyod nunijat?
Fürdés előtt popsitörlővel kívül-belül,fürdéskor fürdetővel ahogy sikerül,de belül is.26hós. A sajátomat sem hagyom ki belül,ezen az elven logikáztam ki ezt,eddig lekopogom nem volt baj,szag,fertőzés.
2013. máj. 3. 07:03
Kimosom belül, hisz olyan bénán törli meg, hogy az egész napos pisilésnél után van szaga estére!!!
Kis szappannal belül is megmosom, majd kilötykölöm neki vízzel
2013. máj. 3. 07:07
3/14 A kérdező kommentje:
igen..enis johnsons furdetovel szoktam neki kimosni belul fentrol lefele ahogy magamnak is nyilvan...en igy erzem normalisnak..En utana torolgetem ki szaraz torcsivel.Amikor pl jatsza a nagylanyt o akarja megmosni,es persze habosan..jo utana ellenorzom ,dehat belekerul a tisztalkodasi szer igy is ugy is sztem. Koszonom szepen . Varok meg valaszokat koszonom elore is
Ne haragudjatok az OFF-ért, de ez a dolog engem is érdekel. Lenne egy kérdésem. Közel 10 hónaposomnak is ki lehet óvatosan mosni belül? amúgy nincs szaga,meg teljesen normális minden
2013. máj. 3. 07:19
5/14 A kérdező kommentje:
Mi az az off? Nem nagyon vagyok itt jartas. En akkor is kimostam ovatosan neki enyhen.
Hát hogy kérdésre kérdést teszek fel,vagy hogy nem a kérdésre válaszolok.
Akkor én is moshatom neki óvatosan? És az mindegy hogy milyen fürdetővel? Mert én Babé-t használok,mert csak azt bírj a lányom bőre
2013. máj. 3. 08:18
Nincs lányom, de összes eddigi nőgyógyászom szerint szappannal, tusfürdővel nem szabad mosni közvetlenül a hüvely körül, mert felborítja a PH-értéket, ami gombásodáshoz vezet. A sima víz elég.
2013. máj. 3. 08:27
Mit értetek belül? :) Én a hüvelyt érteném, de csak nem arról beszéltek.
Gondolom a nagyajkak között, ami a húgycsőnyílást takarja. Nem?
NA mert ha erre, akkor ott szépen meg lehet mosni. Én a mutatóujjammal szoktam oda nyúlni. És persze kicsit a hüvelynél is, de ott sokkal óvatosabban. Amióta áll, guggolva mossuk a puncit, mert akkor jól hozzá lehet férni, és az öblítésnél sem cicózom, telibe zuhanyzom, hogy tuti ne csípje az első pisilésnél. (Mi zuhanyzósok vagyunk.)
Az a lényeg, hogy a hüvelyre vigyázzatok és persze popsi felöl soha. :)
2013. máj. 3. 08:31
2 éves a lányom. En csak sima vízzel szoktam megmosni. Sok mindennel próbáltam mosni és mindég csípett neki utána. Furdés után a pisilés is kínszenvedés volt. Es nem ugy kell ezt képzelni, hogy odanyomtam egy uveg tusfurdot. Sajnos nem nagyon hagyja mosni a sunáját (foleg popsitorlovel, azt utálja).
2013. máj. 3. 08:32
2013. máj. 3. 08:33
Kapcsolódó kérdések: