2es fel eves kislanyod mit kap karacsonyra? Esetleg mikulasra?
Még csak 2 éves lesz, de ezek vannak a fejemben:
fa építőkocka
duplo
játékkonyhához új kiegészítők (láttam egy nagyon cuki sütős készletet)
babáihoz új kiegészítők, ruhák
mesekönyv
mese dvd
régi diavetítő és filmek a nagyitól a padlásról :)
kirakó
kb itt tartok az ötletekkel, aztán majd meglátjuk, hogy mit tudok megvenni, ill a nagyszülők-rokonok mit találnak...
barbi babát,imádja.
orvosi játékszettet ezt is imádja
baba, babakocsival( anyukámék ajándéka)
mikulásra meg csomagot,persze előtte kipuculjok a kis csizmát :)
A névnapja karácsony előtt van. Arra mi már megvettük és oda is adtuk neki a Mega Bloks építőkockát (2 csomaggal, mert akciós volt a Tescoban). Eddig nem érdekelte az "építkezés", csak mostanában kezdte el, ezért vettük. Nagyon szereti.
Karácsonyra kap még a (rokonoktól is):
játék porszívót, orvosi kistáskát - benne a felszerelésekkel, pénztárgépet (boltosat is szeret játszani), műanyag kis állatokat (házi- és vadállatok), gyurma, Boribonos könyv,
+ a múltkor volt a Tescoban játék laptop, amin kül. feladatokat kellett "megoldani", még olyat szeretnék venni neki. 2000 Ft körül volt, tehát nem drága.
A lányom tavaly kapott kiskonyhát, még mindig szeret vele játszani. Szerintem az is jó, meg a szánkó is!
Télapóra Füles csacsit a Micimackóból.(minden nap "elmondja, hogy írunk levelet a Télapónak, amiben csacsit kér.A levelet a kandallóba dobjuk, és így jut el a Télapóhoz)
Karácsonyra Lego Duplót.
Játékkonyhára gondoltam, de kislábos, tányér stb.. már van, és nem igazán érdekli egyenlőre.
Még Ikea-s kisasztal+szék lehetséges, mert az utóbbi időben több helyen is belefutottunk, nagyon élvezte hogy ott rajzolgatott, pakolászta a székeket ide-oda.
Nyomdán is gondolkodom, egyenlőre ennyi ötletem van.
Nálunk most a gyurmázás a menő, a moon dough-nak van egy tök jó szettje, ahol egy kutyaház segítségével kiskutyákat lehet formázni, s van hozzá még csont, kutyatál és hús forma is. A hozzávaló gyurma azt mondják, pocsék, nem bontottam ki, viszont Play doh-val próbáltam, és szuperul működik. Auchan-ban 1.590 Ft-ért lehet megvenni a szettet és 1.090 Ft-ért 8 tégely Play doh gyurmát. Ugyanígy a Moon Dough-tól megvettem a farmos szettet, amivel tanyasi állatokat lehet formázni, ez interneten a legolcsóbb, 3.390 Ft-ért vettem, Auchanban ugyanez 7e Ft körüli áron volt.
Könyvet is biztosan veszünk, ez egy jó oldal, ha tippeket akarsz gyűjteni:
mitolvasunkitthon.blogspot.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!