Milyen versikét tanítótatok tanitgattok Mikulásra a 2-2,5 éves gyermeknek? kérlek ossztátok meg velem. Rövid egyzerü versike Mit vesztek neki Mikulásra? és mit vesztek neki karácsonyra?
Itt sok jó van:
Mikulásra kap: Dörmi kismackók, Túró Rudi, banán, alma, szaloncukor, tejcsoki mikulás, mandarin.
Télapó itt van...
Hull a pelyhes fehér hó...
Szívünk rég ide vár, Télapó gyere már!..
Suttog a fenyves, zöld erdő, Télapó is már eljő...
Ezeket tanulta meg tavaly Mikulásra kisfiam. Akkor volt 2,5.
kb ezeket tanítottam tavaly, mint fentebb is írták, a nagyobbnak idén beújítok komolyabbakat is, de a kisfiamnak elég lesz néhány pár soros versike (most 4 és 2,5 évesek).
Mikulásra gyümölcsöt ,meg minimális édességet kapnak, az is inkább túrórudi vagy kinderszelet vagy hasonló fincsi lesz, nem a legolcsóbb kakaós bevonós rémség, azoktól frászt kapok... 1-1 db minőségi csokimikulást azért kapnak majd természetesen :) ezen kívül apróságban gondolkodom pl egy ív matrica vagy foglalkoztató füzet, vagy hajcsat, valami nem nagy kaliberű dolog.
Karácsonyra a nagylányom babaházat kap, a kisfiam meg valszeg garázst vagy valami "autós építményt". De lehet hogy duplo vagy lego-félét, mert most nagyon rá van kattanva és ha azt látom hogy kitart még decemberben is a lego-szerelem, akkor inkább ezt veszek neki :) ezen kívül kapnak 1-1 könyvet meg talán valami társast, bár az rengeteg van és mostanában a lego miatt le se kerül a polcról...
Szia!2,5éves lányom van. Ő ég csak szavakat mond igy versikét nem fogunk neki tanitani. (még,kérem,szépen, inni,anya,apa,mama meg ilyeneket.)
Mikulásra szerintem mogyorót,meg egészséges rágcsálnivalót kap.(Nagyon szereti a natur mogyit meg pisztáciát és hasonlókat.) Csokit nem nagyon szereti. Mikulásra szerintem egy kis apróságot kap majd valami mikulásos apróságot(mikulás ruci,vagy maci vagy könyv) karácsonyra meg kis konyhát szeretnénk neki. Vagy ha sikerül végre ágyat találnunk neki arra ruházunk be. (ez is jó 30-50ezres tétel szóval nehéz lesz...) A kiskonyha is ami minőségibb az is 15 körül kezdődik,de az ikeás is van 30.. S nem tudom megéri-e annyit kiadni rá..
2.5 évesem már tudja a hull a pelyhest ...tegnap tanultuk meg,azóta abba sem hagyja.
Télapóra tőlünk egy Little Miss Muffin babát kap,Karácsonyra meg egy hercegnős szoba kastélyt.És persze még egy millió mindent a nagyszülőktől,rokonoktól...
Mi ezeket szeretnénk 2,5 éves kisfiunknak megtanítani:
Télapó itt van...
Hull a pelyhes fehér hó...
Suttog a fenyves, zöld erdő, Télapó is már eljő...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!