Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen idős volt kislányod,...

Milyen idős volt kislányod, amikor először lakkoztad vagy haboztad be a haját?

Figyelt kérdés
Gáz a kislányom haját belakkozni holnap, a második szülinapi "bulijára"?
2013. jún. 1. 20:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gáz. 2 éves, minek lakkozni?
2013. jún. 1. 20:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég gáz, mert azért a lakk vegyszer, nem feltétlenül tesz jót egy kétéves baba bőrének. Egyáltalán miért kell ilyesmit csinálni egy ennyire pici kislánnyal?
2013. jún. 1. 20:41
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen, gáz.
2013. jún. 1. 20:52
 4/18 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz.
2013. jún. 1. 20:52
 5/18 anonim ***** válasza:
nagyon gáz
2013. jún. 1. 20:55
 6/18 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok,2 hét múlva lesz a lányom 5 éves,még egyszer sem volt neki,lakkozva,habozva a haja.
2013. jún. 1. 20:59
 7/18 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva, kamaszkora előtt eszembe sem jutna. Illetve akkor sem fordulna meg a fejemben, hacsak nem ő maga nyúzna érte.
2013. jún. 1. 21:01
 8/18 A kérdező kommentje:

Ok, meggyőztetek. Egyébként azt nem írtam, hogy csak a frufrujáról lett volna szó. Most pont akkora, hogy felcsattolva nem olyan "csini", csatt nélkül meg a szemébe lóg. És ma fürdésnél nem bontottam ki a haját, csak kivettem a csattokat és ugye pillanatnyilag úgy maradt a haja, ahogy el volt csattolva - nagyon helyes volt :), ez adta a gondolatot, hogy lakkozva/habozva úgy maradna és nagyon helyes lenne.

Egyébként megleptetek, azt hittem majd jönnek a válaszok, hogy amint a szemébe lógott a haja, stb. Tisztára fel voltam rá készülve, hogy csak én parázom túl a dolgot. De akkor kivételesen nem :)

Köszi!

2013. jún. 1. 21:38
 9/18 anonim ***** válasza:
Próbáld meg egy kis körkefével beszárítani neki. Szerintem az fent tartaná a frufruját a buli idejére.
2013. jún. 1. 21:39
 10/18 anonim ***** válasza:
Valahogy nem gondolnám,hogy egy gyereknek erre lenne szüksége,igaz a fiam hajára tettem minimális vízalapú zselét oda előre egy-két alkalomkor,nagyon vagányan nézett ki de az azért más.
2013. jún. 1. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!