Milyen idős volt kislányod, amikor először lakkoztad vagy haboztad be a haját?
Figyelt kérdés
Gáz a kislányom haját belakkozni holnap, a második szülinapi "bulijára"?2013. jún. 1. 20:38
11/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom hány éves kisfiúról van szó, de a zselé mitől más?!
Köszi, a körkefés beszárítás nagyon jó ötlet! Látszik, hogy a saját hajammal sosem bíbelődtem annyit, mint az övével :)
tupírozni szoktam próbálni, de 2 perc, egyszer beletúr és már ki is rúgja, ugyanolyan hosszú.
2013. jún. 1. 21:48
12/18 anonim válasza:
tupírozni 2 éves kislány haját -.-' hagyd már békén
13/18 anonim válasza:
Esetleg hajpánttal is megpróbálhatod neki hátrafogni, ha a csathoz még rövid. Abszolút értem a problémát, tud a frufru pont olyan hosszú lenni, amikor a tisztességes hátracsatoláshoz még rövid, de már belelóg a kicsi szemébe. Lakkot semmiképpen ne tegyél rá. A víz alapú zselé egyébként annyiból jobb, hogy azt tudod közvetlenül a hajára kenni anélkül, hogy hozzáérne a bőréhez, a lakk meg spray, abból mindenképp megy rá is.
14/18 A kérdező kommentje:
Látom ebből már jól nem jövök ki. Nem kell rémeket látni, nem Grease-beli tupírról beszélünk, csak hogy épp egy pici tartása legyen a hajának.
Nem kell aggódni - nem az én lányom a kis plázacica két évesen. Nagyon, de nagyon messze állunk attól!
2013. jún. 1. 22:20
15/18 anonim válasza:
12 éves voltak (iker lányok), mikor először lakkoztam nekik, mert addig nem volt szükség rá. Akkor is csak a farsangi jelmez miatt.
16/18 anonim válasza:
Én nem lakkoznám, de van olyan készítmény, ami speciálisan gyerekeknek lett kitalálva (wax, hajlakk, hajhab, stb...) Azt még talán be merném vállalni!
17/18 anonim válasza:
Azt hiszem 2,5 éves volt a lányom,amikor a haja végére kevés habot tettem. Csak úgy! De a fufrura azért nem tettem volna, mert az a homlokával, bőréval találkozik. Szerintem nem gáz, ha évente egyszer-2-szer, alkalmakra cicomázza valaki a kislányát. Csak ami a bőrrel érintkezik, ami felszívódhat, arra azért érdemes odafigyelni.
18/18 anonim válasza:
Gáz. 5 éves kislányomnak még sosem lakkoztam, zseléztem, haboztam a haját. Minek. Anélkül is tök jól megáll, jól lehet neki frizurát készíteni. Talán akkor a legszebb, ha hajpánttal hátra van simítva a frufruja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!