Mennyi idősen kapott először egy kis lakkot, a kisujja körmére a kislányod?
Kb 2 évesen,kislányos rózsaszint,lehet kapni kifejezetten kicsiknek valót.
(sminket viszont nem engedem,pedig a szintén 8 éves osztálytársai kenik magukat)
Sziasztok!
Hát nekem az 5 éves lányom, tavaly óta rágja a fülemet. Majd ha nagyobb lesz meg engedem, ráér még, különben az enyém sincs festve és nem érzem hátrányát!!
Üdv két gyermek Anyukája
Se előnye,se hátránya nem lesz a körömlakkból,egyszerűen kislány,látja rajtamlátja máson,persze hogy kell neki is.Ártani nem árt,akkor miért ne.
A pörgős szoknyának sincs előnye vagy hátránya ahogy a kopogós kiscipőnek se,mégis megveszem,mert kislány és neki is vannak vágyai.
első voltam
A 3. válaszoló vagyok!
Azért ne mondjátok azt, hogy egészséges egy 3 éves gyermeknek a körömlakk?
Mondjuk Ti tudjátok, nem szólok bele a dolgotokba!
Üdv két gyermekes Anyuka.
nem vitát akarok, szerintem ez is egy megosztó téma, tegyen mindenki saját belátása szerint. Nyilván egy nőiesebb anyuka, aki sminkel, körömlakkozik, etc. olyan példát mutat, amit a kislánya követni szeretne, nincs ezzel semmi baj.
Nekem 4 lesz a kislányom, most először festettem ki neki a 2 kisujján a körmöt világos színű lakkal. Kíváncsi voltam mennyire elutasítóak az anyukák ezzel szemben:)
CCa másfél éves volt a lányom, amikor egy nagyis-csajos hétvége után rikító piros volt a gyerek körme. A lába 100%-a kezére nem emlékszem. Nagyon büszkén mutogatta, mosni nem volt szabad, mert az csajos, nagyon bejött neki. Remélem idén nem lesz ilyen gondom
(én ugyan tartok itthon lakkot, de asszem be is száradt, abból is egyszer kapott, amikor kipróbáltam, "sminkelni" is imád)
Évente ha kétszer van nekik megengedve, csak valamilyen alkalomból, pl. szülinap volt vagy farsang.
Először az oviban volt nekik, kb 4-5 éves korukban, az egyik farangon. Én megmondtam, hogy nem érdekel más szülő mit enged meg, mindenhol mások a szabályok, nálunk állandó körömlakkozás nincs.
Lábkörmöt viszont soha, azt még a felnőtteken sem tetszik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!