Jó nagy hülye voltam?
Nem sajnálom ha kérnek. Volt amikor az utolsó almámat(aznap még nem ettem én sem, itthon tudtam főzni, csak időm nem volt egy harapásra sem) adtam oda egy élelmiszert kunyeráló hölgynek(elfogadta, jószívvel adtam(ha azt mondta volna, hogy kell a francnak, neki pénzt adjak, nem adtam volna).
Egyszer kapott egy mini-pici-kicsi gyerekes roma asszony kb 600ft-ért kaját tőlem(főznivalót kért)
Mivel dohányos vagyok, és néha betalálnak, abból is adok(kivéve ha az utolsó szálam lenne).
Ami a lelkiismeret, a mai napig van előttem egy kép, egy kislány(2-4év között) sírt két bódés bolt között letolt bugyikával, felnőtt sehol, és nem mentem oda megnézni mi van vele(16voltam), sose fogom elfelejteni, lehet csak beszaladt zsepiért az anyuka, mert nem csak pisilt a kicsi, vagy vagy... és nyomasztó érzés, pedig 10éve történt. És egy kérdés, segítség nyújtás pénzbe se kerül. Szóval, mert segítettél ne legyen rossz éjszakád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!