Nem voltam a 6 hetes kontrollon. Szerintetek hülye vagyok?
8hónap után jutott ez eszedbe?
nem véletlenül hivják vissza az anyukákat a gyermekágy után kontrollra, hogy ellenőrizzék minden rendben van e...elég nagy felelőtlenség volt szerintem hogy akkor nem mentél el(bármelyik sztk-s orvos megnézett volna minden további nélkül)
de most már kár aggóni, mert ha szerencsére nem volt semmi problémád, akkor ha eztán lenne, már biztos nem attól, az már előjött volna sokkal elöbb.
Én nem "hordalak" le. Ez teljesen a te dolgod, hogy eltopogsz-e a formás popóddal az orvoshoz szülés után (teljesen mindegy, hogy császár vagy sima) és megnézeted magad.
Ha nem mész el akkor ennyi. Engem aztán nem érdekel (már bocsánat), hogy van -e esetleg fertőzésed vagy, hogy jól vagy -e (?)!
Ha bajod lesz, akkor bajod lesz.
Én számodra egy senki vagyok, így beleszólásom nincs.
[Ez pedig a véleményem volt a kérdésedre.]
Nem vagy hülye!!!!!! Ne írjatok már ilyet!
Kicsit felelőtlen, az biztos. A 6 hetes kontrollon általában annyit néznek, hogy visszahúzódott-e rendesen a méhed. Ebből fertőzés, vérzések stb. lehet később. Szerintem - de én nem vagyok orvos - ilyen már most nem lesz emiatt. De úgyis esedékes lehet már egy rákszűrés, menj el, ott ugyanúgy megnézik a méhedet. Nem kell "bevallanod" hogy kihagytad a kontrollt. És legközelebb menj el tényleg egy sztk-s dokihoz és kész.
Amúgy megértelek részben 6 hét után még elég friss lehetett benned az érzés, hogy családtál a dokiban és nem akartál menni. De tényleg máshoz elmehettél volna.
Azért pontoztok le mert nem hülyézek le másokat?!
Az emberi primitívség határtalan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!