Most komolyan, tényleg rosszat teszek a fiammal, ha nem adom bölcsibe?
A minap megkaptam a barátnőmtől, hogy én mennyire kiszúrok a fiammal, hogy nem adom bölcsibe, mert az ő gyereke (egyidősek a fiaink, 2 évesek) mennyire szeret járni, és mennyi mindent tanul ott, és hogy élvezi a gyerektársaságot... Mondtam neki, hogy mi remekül elvagyunk bölcsi nélkül, (szerencsére nem kell még visszamennem dolgozni) Sokat jövünk-megyünk, játszóterezünk-vannak már kis barátai, akikkel rendszeresen találkozunk.
Erre a fejemhez vágta, hogy önző vagyok, és a gyerekkel teszek rosszat, hogy magamhoz láncolom...
nem teszel rosszat
én ősszel adom be, akkor lesz két éves, fél napra viszem el, és kizárólag azért mert nekünk ingyenes a bölcsi
na meg azért mert 100 méterre van, és amúgy is egy pici panelban lakunk ahol már nem tudom őt kielégíteni se mozgásilag, se sehogy
de ha ennél messzebb lenne és nem járna az ingyenesség meg se fordulna a fejemben, szóval én csupán kényelmi dolgok miatt teszem ezt
Köszönöm a válaszokat! A félreértések elkerülése végett én nem pontozok le senkit, akármit is válaszol.
Nekem is az a véleményem, hogy mindenki saját maga döntse el, hogy beadja-e a gyerekét bölcsibe, vagy sem. Én úgy gondolom, jól érzi magát a kisfiam a jelenlegi felállásban(különböző programok, játszóterezés, gyerektársaság...), így nincs szüksége rá.Természetesen 3 évesen oviba fog járni.
Csak kicsit rosszul esett, hogy azért lettem "szaranyának" titulálva a barátnőm által, mert én nem akarom bölcsibe adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!