Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van itt olyan akinek szeptembe...

Van itt olyan akinek szeptemberben megy a gyereke bölcsibe?

Figyelt kérdés
Nem féltek a beszoktatással?
2013. máj. 29. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Mi aug 26-an kezdjuk a beszoktatast.

Varom mar, mert tudom, hogy szamara szukseges a vele egykoru tarsasag. O mindig is gyerekcentrikus volt es imadja a babazokat is.

A jatszoteren is eljatszik a gyerekekkel ugy, hog nem is erdeklem ot.

Nekem lesz nehez, nem nekem. En tuti kiborulok.

Foleg ugy, hogy 6 hetesterhes vagyok.. Szoval meg a hormonok is jatszanak majd.

Viszont ez az o erdeke es ha ez neki csak a javara valik, akkor "elengedem".

Megyek vissza dolgozni a szulesig. Utana meg nem latnam ertelmet kivenni a bolcsibol. Ugyanis nagyon hianyozna neki, lemerem fogadni.

2013. máj. 29. 21:20
 2/4 Disi ***** válasza:
Mi húlius 15-től kezdjük a beszoktatást, augusztustól pedig megyek vissza dolgozni. Neki nagyon jó lesz, biztos vagyok benne hogy nagyon sok mindent fog ott tanulni. Rám pedig nagyon rám fér egy kis felnőtt társaság. Persze nagyon rossz lesz elszakadni, de olyan energiabomba, hogy nem győzöm lekötni, társaságba vinni. És dackorszakban vagyunk, a mai napunk szörnyű volt, ilyenkor alig várom hogy este legyen. Pedig pont ma dicsekedtem, hogy az elmúlt hetekben olyan jól viselkedett, nem volt hiszti, mindent szépen megbeszéltünk. Erre ma kifordult magából :(. Jó lesz neki a rendszeresség, persze van napirendünk, de az hogy mikor hova megyűnk az időjárásfüggő pl., én sem szeretek a lakásban ülni ha szakad az eső...
2013. máj. 29. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:

mi is ősszel kezdünk

itt nálunk van játszó bölcsi ahova tetszőleges időpontban bevihetem a babát mind az öt munkanapon

ott is hagyhatom ha akarom egy-két órára

és már olyan szinten nem érdekli hogy ott vagyok e vagy sem hogy az már nekem esik rosszul :)

szóval nem félek, de ezt a játszó bölcsi miatt mondhatom ilyen nyugodtan (ősszel lesz egy teljes éve hogy heti 3-4 alkalommal látogatunk el a játszóba)

2013. máj. 29. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:

Szeptemberben kezdi, októberben megyek vissza dolgozni. Kicsit aggódok, de inkább magam miatt :-) Amióta itt a jó idő és játszóterezün, látom hogy játszik a többi gyerekkel, szeret velük lenni.

Annyi "előnyöm" van, hogy ha mégsem jön be, akkor megengedhetjük magunknak hogy 4 órában dolgozzak, végszükség esetén azt is, hogy gyes-en maradjak. Ez azért megnyugtat.

2013. máj. 29. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!