Van itt olyan akinek szeptemberben megy a gyereke bölcsibe?
Mi aug 26-an kezdjuk a beszoktatast.
Varom mar, mert tudom, hogy szamara szukseges a vele egykoru tarsasag. O mindig is gyerekcentrikus volt es imadja a babazokat is.
A jatszoteren is eljatszik a gyerekekkel ugy, hog nem is erdeklem ot.
Nekem lesz nehez, nem nekem. En tuti kiborulok.
Foleg ugy, hogy 6 hetesterhes vagyok.. Szoval meg a hormonok is jatszanak majd.
Viszont ez az o erdeke es ha ez neki csak a javara valik, akkor "elengedem".
Megyek vissza dolgozni a szulesig. Utana meg nem latnam ertelmet kivenni a bolcsibol. Ugyanis nagyon hianyozna neki, lemerem fogadni.
mi is ősszel kezdünk
itt nálunk van játszó bölcsi ahova tetszőleges időpontban bevihetem a babát mind az öt munkanapon
ott is hagyhatom ha akarom egy-két órára
és már olyan szinten nem érdekli hogy ott vagyok e vagy sem hogy az már nekem esik rosszul :)
szóval nem félek, de ezt a játszó bölcsi miatt mondhatom ilyen nyugodtan (ősszel lesz egy teljes éve hogy heti 3-4 alkalommal látogatunk el a játszóba)
Szeptemberben kezdi, októberben megyek vissza dolgozni. Kicsit aggódok, de inkább magam miatt :-) Amióta itt a jó idő és játszóterezün, látom hogy játszik a többi gyerekkel, szeret velük lenni.
Annyi "előnyöm" van, hogy ha mégsem jön be, akkor megengedhetjük magunknak hogy 4 órában dolgozzak, végszükség esetén azt is, hogy gyes-en maradjak. Ez azért megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!