Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nyáron bölcsibe szoktatás?

Nyáron bölcsibe szoktatás?

Figyelt kérdés
Júli 1től dolgozom.akkor lesz 25 hós a kislányom.lehte hogy juni végén adom bölcsibe?vagy nyári összevonások miatt nem?nem tudom kire hagyni segítségem nincs....
2013. máj. 20. 07:32
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs más választásod, akkor mi a kérdés?

Ha azt mondom, ne add bölcsibe akkor kirakod az utcára?

2013. máj. 20. 07:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem érdemes mert nyáron zárva van bölcsi 1 hónapot .ezért szokták szemtemberbe kezdeni a bölcsisek .
2013. máj. 20. 07:45
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy szeptemberben szokás,csak új munkahelyről 2 hónap munka után nem hiszem,hogy elengednek szabira hogy beszoktassam a picit...első te lehet ki tennéd a gyereked az utcára,én nem.ezért kérdezem,hogy engedok e a bölcsibe szoktatást nyáron......képzeld nem tudom hogy lehet e.......ha nem lehet akkor ugrott amunka sztem....
2013. máj. 20. 07:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Mar rég be kellett volna adni a jelentkezést a bölcsődébe.... Szinte esélytelen, hogy felvegyék most. A nevelesi év szeptemberben kezdődik, a gyerekek 90 százaléka akkor kezd. Nyáron a bölcsőde zárva van. Ugyan nem egész nyáron, de júliusban es augusztusban biztosan, igy nehéz lenne beszoktatni.
2013. máj. 20. 07:56
 5/6 anonim ***** válasza:

Hívd fel a bölcsit, náluk mi a szokás, csak akkor fogsz biztosat tudni.

Nálunk vesznek be év közben is gyereket, de július-augusztusban összevonás van forgó rendszerben 3 bölcsiből. Sok településen viszont nagyon nincs férőhely és jóval előre, csak bizonyos időpontokban lehet jelentkezni.

2013. máj. 20. 08:37
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem is hivd fel a bölcsit én is úgy tudom hogy szeptembertől vesznek fel új gyerekeket.

Ha ez nem megy ott van a magán bölcsi vagy a családi napközi

Vagy estleg bébiszitter

2013. jún. 3. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!