Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan oldottátok meg a...

Hogyan oldottátok meg a bébiszitter-ügyet?

Figyelt kérdés

Hogyan szokott hozzá a gyermeketek?

Először mennyi időre hagytátok vele?

Ha sírt, amikor elmentetek, mennyi idő múlva nyugodott meg?

Hogyan tudom kiválasztani a megfelelő bébiszittert gyermekem számára a lehető legrövidebb időn belül?

2013. jan. 9. 17:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Én egy ismerösőm lányát kértem meg vagyis vettem fel (18 éves ) . A gyerköceim nagyob bírják . Mivek fiatal , sok energiája van és szeretei is a gyerekeket . Az enyémek nem sirtak, hát elöszőr kb.1-2 kb hagytam egyedül őket .

A legfontosabb , hogy szerese a gyerekeket .

2013. jan. 9. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:

A hirdetéseket néztem, eleve szakképzettet kerestem.

Nekem nagyon vendégszeretőek a gyerekeim, eleve imádják, ha valaki jön hozzánk és játszik velük, ezzel nem volt gond. Nem hagytam őket egyedül hónapokig, mert otthon dolgoztam, szóval mindig hallótávolságon belül voltam, s kb. félóránként fel is bukkantam, mert a kajálást pl. én vezényeltem le, nekem ezt fontos volt látnom, hogy mennyit esznek. Egyszer mentem el hosszabb időre, kicsit több mint egy napra, de nem sírtak állítólag, viszont az idő alatt apjuk is többet otthon volt, meg a nagyapa is volt velük.

2013. jan. 9. 20:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik legjobb barátnőm babysitter, újyszülött kora óta ismeri a fiam és imádják egymást, de a fiamat egy vadidegenre is otthagyhatnám ő bárkivel el van.
2013. jan. 9. 21:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Ismerősöm nagynénje volt a bébiszitterem egy ideig. Aztán sajnos változtattak a busz közlekedésen, és már nem tudott jönni.

Először én is velük voltam, eljött, játszott kicsit a lányommal. Utána már elszaladtam boltba. Aztán 2-3 órákra hagytam vele. Általában sírt a lányom, amikor elmentem, de hamar megnyugodott.

2013. jan. 9. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat!
2013. jan. 9. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!