Most komolyan, tényleg rosszat teszek a fiammal, ha nem adom bölcsibe?
A minap megkaptam a barátnőmtől, hogy én mennyire kiszúrok a fiammal, hogy nem adom bölcsibe, mert az ő gyereke (egyidősek a fiaink, 2 évesek) mennyire szeret járni, és mennyi mindent tanul ott, és hogy élvezi a gyerektársaságot... Mondtam neki, hogy mi remekül elvagyunk bölcsi nélkül, (szerencsére nem kell még visszamennem dolgozni) Sokat jövünk-megyünk, játszóterezünk-vannak már kis barátai, akikkel rendszeresen találkozunk.
Erre a fejemhez vágta, hogy önző vagyok, és a gyerekkel teszek rosszat, hogy magamhoz láncolom...
Kislányom 1.5 éves volt amikor bölcsibe adtam tény sokat tanult ott és könnyen is szoktunk be az oviba is utána , viszont akkor rákényszerültem hogy beadjam őt mert dolgozni kellett. Most 2 babócám várom a férjemnek most olyan munkája van hogy megtehetem hogy itthon legyek vele. Most nem szeretnék semmiről sem lemaradni amiről akkor lemaradtam .
6 éves kislány anyukája és 27+1 hkm :)
Szerintem meg szimplán irigy, hogy neked nem kell beadnod.
Kétség kívül megvannak a bölcsi előnyei is, de szerintem egy ilyen kisgyereknek az a legjobb, ha minél többet az édesanyjával lehet.
Ráér még szocializálódni az oviban is.
Szerintem ez egy nagyon nagy adomány, lehetőség, hogy 3 évig otthon lehet lenni a gyerekkel, aki tudja, használja ki, mert ezt az időt már később nem lehet visszahozni, bepótolni.
Persze az is abszolút érthető, ha valaki anyagilag nem tudja ezt megoldani, de azért ez erős túlzás, hogy kicseszel vele.
Én a lányomal otthon maradtam 3 évig de mivel én bébiszitter vagyok így jártak hozzánk gyerekek vagy mi mentünk és nem volt gond az óvis beszoktatás sem
Tégy úgy ahogy te látod jónak a szívedre hallgass
És ez az idő hamar eltelik sajnos és nem jön visza szerintem is irigy egy kicsit a barátnőd
nem is biztos hogy beveszik mert nem biztos hogy van hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!