Lányom elég gyakran leesik az ágyáról. Fog ez változni, vagy nekem kéne rásegítenem valahogy?
Állítólag én még 4-5 éves koromban is lefordultam álmomban az ágyról. Édesanyám odarakott egy nagy párnát a földre, amikor már nagyobb voltam, egy kétrét hajtott paplant és arra estem. Észre sem vettem, nyugodtan aludtam tovább.
Idővel kinőttem! :)))
A fodrászom mesélte, hogy az ő lánya még 10 évesen is leesett rendszeresen az ágyról. Folyton paplan meg párna volt az ágy mellett a földön, mert nem havi 1x esett le, hanem hetente többször. De visszatette, és aludt tovább, fel sem ébredt rá sose. :)
Aztán kinőtte, most 18 éves, már nem esik le. :)
Kedves Kérdező,
nekem az jutott eszembe, hogy vannak olyan leesésgátlók, amiket nem csak a kiságy oldalára kell "rácsippenteni", rátolni, hanem van a két végén 1-1 hosszabb villa szerű rész, amit alá kell tolni a matracnak. A magassága nem nagy. Mi ezzel kezdtük, normál faanyagból van pár csavarral.
Amint ezt megszokta, akkor jött ez a felcsiptethetős kisebb karfa, ami megszokott leesésgátló.
Az jutott még esetleg eszembe, hogy nincs-e véletlenül valamilyen vízvezeték vagy nagyobb elektromos vezeték, ami a kiságy közvetlen közelében vagy alatta fut el? A picik erre talán érzékenyebbek.
Érdemes esetleg azzal is kísérletezni, hogy átrendezitek a szobáját és egy másik helyre teszitek a kiságyat.
Kislány koromban nekem is volt évekig ilyen éjszakai leesésem és az átrendezés oldotta meg egy csapásra.
Hátha.
Szép napot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!