Kilányomnak elől feketedik a két foga felül. Pedig mindig megmossuk. Gabi fogkrémet használunk. Mi a teendő? Ugye nem fog kiesni vissza lehet forditani valahogy.
Nem nem esett el csak 2án van doki...azt hittem mással is előfordult már ez...
Elviszem dokihoz persze csak addig valami hogy ne romoljon....ötlet?
gyerekkori szuvasodas nagyon veszelyes kesobb felnottkorban rosszak lehetnek a fogai.
Fogorvoshoz kell vinni ott fluoridos kezelest kap intenzivet 3 havonta es kezeltetni kell
Tilos az almale a kola es a gyumolcslevek ill cukros italok
Nem dohányzunk,Most mikulás karácsony alkalmával édességezett amugy nem szokott...nagyon nagyon ritkán...cukros lötyiket nem iszik csak ha beteg akkor mézes teát..Igaz volt beteg nem is egyszer most sajna és a fő gond hogy a bölcsiben pohárbol iszik de itthon nem hajlandó csak a cumijábol..
Köszönöm a válaszokat remélem segitenek rajta...
És ha hiszitek ha nem rengetek nyers zöldséget gyümit eszik és fogat is mosunk mindig....nagyon ki vagyok akadva pedig annyira vigyázok rá...valami jobb fogrém mint a gabi esetleg???
azért nem kell falnak menni, nem a világ, bár tényleg vacak érzés :(
nekem a tesómnak voltak a tejfogai feketék, nagyon csúnyák volták, nagyon sokat mentek vele fogorvoshoz mikor kicsi volt, valami bacit elkapott és attól. 35 éves a tesóm és egy darab tömött foga nincs, megvan az összes foga. szóval ne ess azért kétségbe!
hagyjátok el a cumisüveget, inkább igyon szívószálasból és csak vizet :)
Szia!
Én Elmex párti vagyok, mert többfélét is próbáltunk ugyan, de csak az Elmex után olyan szép, vakító fehérek a fiaim fogai. A többi (Gabi, Vademecum, Colgate, Signal) gyerekfogkrémtől nem voltak olyan szép fehérek, inkább hajlottak a fogaik a sárga árnyalat felé :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!