Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kilányomnak elől feketedik a...

Kilányomnak elől feketedik a két foga felül. Pedig mindig megmossuk. Gabi fogkrémet használunk. Mi a teendő? Ugye nem fog kiesni vissza lehet forditani valahogy.

Figyelt kérdés
Nem látszik ha ugy fordul a fény felé...

2012. dec. 30. 22:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
valts fogkremet!! Mi is gabit hasznaltunk, szurkult a foga a 3 evesembek, vettem neki aquafresht es mar szep feher a fogacskaja! A gabi fogkrem rossz!!!
2012. dec. 31. 06:03
 12/24 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy a foggyökér sérült és ezért kezdett feketedni a foga. Ha nem lukas, ez csak esztétikai szempontból kellemetlen. Nekem is ilyen volt kicsi koromban, de egészségesek voltak a fogaim.

Visszafordítani biztosan nem lehet.

Mi is elmexet használunk és maximálisan meg vagyok vele elégedve.

2012. dec. 31. 10:44
 13/24 anonim ***** válasza:
én is azt hittem, hogy elhalt fog, elkezdett csúnyán szürkülni... aztán váltottunk a gabiról és kifehéredett a fog. Egy próbát megér.
2012. dec. 31. 11:35
 14/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hasznos választ kiprobálom az elmexet az is gyümölcs izű?

Nem ugy fekete hanem olyan szürke az árnyalata....remélem csak el van szineződve sajna a cumirol nem hajlandó lemondani ma is probáltam örjöng érte...Buék mindenkinek és köszönöm!

2012. dec. 31. 16:08
 15/24 anonim ***** válasza:
Elmexet ajánlom. Hidd el, nem biztos, hogy attól, mert zöldséget, gyümölcsöt eszik, édességet, cukros lötyiket alig, akkor már jó lesz a foga. Sajnos nem így van. Ezen kívül egyébként a cumisüvegből való ivás (még ha vizet is iszik) káros a fogakra. Vidd el fogorvoshoz, esetleg te mosd a fogát, ne ő, mást nagyon nem tudsz tenni. 4,5 éves kislány anyukája.
2012. dec. 31. 17:33
 16/24 anonim ***** válasza:

Cumisüvegből csak vizet igyon, a többit próbáljátok szivószállal pohárból.

Nem arról van a szó, hogy a gyerek nyer, mert örjöng, hanem a szülő mit dönt el a gyermek érdekében.

Ettől a maradandó fogai még lehetnek szépek ne aggódj.

2012. dec. 31. 20:47
 17/24 anonim ***** válasza:
amúgy mindig kiköpi a fogkrémet? amiben van fluorid az is megszürkítheti a fogát ha lenyelni, ez egy nagyon gyenge idegméreg, mellékhatása a fogak elszürkülése, mondjuk tényleg nem attól a borsónyi adagtól szürkíti el amit esetleg napi egyszer lenyel, de érdemes lehet ezen is elgondolkodni
2012. dec. 31. 21:13
 18/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok hasznost választ.

Az elmex gyümölcs izű?

én mosom a fogait kb 5 percet sikálom.

Nem nyeli le a fogkrémet kiköpdösi és utánna öblöget.

Biztos a cumi a bűnös azota is probálom leszoktatni már bölcsibe van ott nincs cumi...

2013. jan. 2. 09:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem gyümölcsös az elmex.
2013. jan. 2. 11:28
 20/24 A kérdező kommentje:
Akkor milyen ??Mentolossal nem hiszem hogy meg tudom neki mosni...
2013. jan. 2. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!