Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Napallergiát lehet valahogy...

Napallergiát lehet valahogy kezelni?

Figyelt kérdés
2 éves kisfiam fülén jött ki. Délelőtt semmi nem látszik, aztán délután meg piros és egy kis hólyag van rajta. Viszket neki. Ha kimegyünk kalapot húz, védjük a kis fejét.
2013. ápr. 25. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Létezik napallergia elleni naptej és napozás utáni ápoló.

Én ezt szoktam használni és kerülöm a tűző napot:

[link]

(Azért orvossal is beszélhetnél)

2013. ápr. 25. 14:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem sokára viszem az orvoshoz. Ezt a napkrémet lehet gyerekeknek is?
2013. ápr. 25. 14:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én magamra kenem. Van az Eucerinnek kifejezetten gyerekeknek való terméke is, de arra meg nem írja, hogy napallergia elleni. Mindenképpen az orvost kérdezd meg, lehet hogy teljesen más terméket ajánl. Esetleg még a gyógyszertárban is megkérdezheted, én mindig ott veszem. (Sajnos nagyon drágák ezek a készítmények, erre számíts. Tavaly vettem utoljára, de szerintem legalább 5000 Ft volt darabja, ha nem több.)
2013. ápr. 25. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!