Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Lehet valahogy kalkulálni,...

Lehet valahogy kalkulálni, hogy kb. mekkora lesz a lába (lábfeje) felnőtt korában a kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Tehát a mostani cipőméretből kiindulva lehet valami tippelni?
2013. máj. 6. 15:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ilyet képtelenség kalkulálni. Minden akkor dől majd el, hogy hogyan nő, mennyit nyúlik kamaszkorában.
2013. máj. 6. 15:36
 2/13 sarah23 ***** válasza:
100%
micsoda kérdés:)))
2013. máj. 6. 15:38
 3/13 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam, hogy az átlaghoz viszonyítva. Értem, hogy ez csak becslés és ami kijön belőle nem biztos, hogy az lesz. De azért gondolom egy egy évesen 17-es lábú kislánynak nem lesz 42-es méretű cipője felnőtt korában, sem fordítva.

Kiindulásnak nekem az is jó lenne, ha tudnám, hogy mi az átlag fiú méret korosztályonként.

2013. máj. 6. 15:39
 4/13 A kérdező kommentje:
:) Csak kíváncsi vagyok. Meg alszik a gyerek, van időm egy kicsit unatkozni :)
2013. máj. 6. 15:40
 5/13 A kérdező kommentje:
Azért (is) kérdezem, mert szerintem elég nagy lába van, már megijedtem, hogy vajon kap-e majd felnőtt korában cipőt, ha így folytatja, de megnéztem egy cipő bolt honlapját, még 48-as méret is van, úgyhogy azért ez mégse lesz gond. (Úgy tűnik mindkét végletre föl vannak készülve)
2013. máj. 6. 15:48
 6/13 anonim ***** válasza:
ez lehetetlen, 150cm-es szülőnek is lehet 2 méteres gyereke ha mondjuk a családban is előfordult már.
2013. máj. 6. 16:04
 7/13 A kérdező kommentje:

Na jó, de akkor az a két méteres gyerek valószínűleg nem 2 és fél kilóval fog születni, nem 9 kilós lesz egy évesen, stb. Akárhogy is, de az adottságaink bennünk vannak kis korban is, amit persze befolyásolhat ezer meg egy dolog, de léteznek ilyen kalkulációk magasságra is, súlyra,meg mindenfélére.

Erre lennék kíváncsi, hogy tudtok-e ilyet?

2013. máj. 6. 16:11
 8/13 anonim ***** válasza:
Mekkora most a lába? Milyen magas?
2013. máj. 6. 16:41
 9/13 anonim ***** válasza:

én fiam 2800al született, kis cseppeteg volt, egy évesen 9 kiló volt és talán 74cm, nem emlékszem arra már :)

most 3,5 éves, 18kiló és 106cm! oviban ő a legfiatalabb és a 2. a tornasorban (vegyes csoport, tele 6 évesekkel)

ja és 28as lába van :D

szóval még az se igaz amit írsz, hogy 1 évesen már lehet látni... :)

2013. máj. 6. 17:27
 10/13 A kérdező kommentje:

Ilyenkor jönnek a kivételekre a példák. Természetesen ezek arra vannak, hogy erősítsék a szabályt :) (Az, hogy valamiről általánosan beszélünk, meg valószínűsítünk valamit, az nem jelenti azt, hogy mindenkire igaz lesz. Meglepődöm, hogy ezt milyen sokan félreértik)

Már nagyjából sikerül választ találnom máshol, de azért ha mégis tud valaki válaszolni a kérdésre, akkor azt is megköszönném. Köszönöm az eddigieket is!

(Valaki kérdezte, hogy mekkora a kisfiam. Magasságra nem kirívóan nagy, bár nem is kicsi, 93 cm. Épp most két éves, 26-os a lába, 22-es volt egy éve, egy évesen.)

2013. máj. 6. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!