Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyósülésen utazhat kisgyerek?...

Anyósülésen utazhat kisgyerek? 2 és 5 éves gyerekeim hátul szoktak ülni, de mennénk vidékre és jönne még egy felnőtt velünk.

Figyelt kérdés
A két gyerekülés között elég kényelmetlen lenne a 3. felnőttnek. Lehet valamelyik gyerekülést az anyósülésre tenni? Így két felnőtt ülhetne hátul egy gyerek mellett.
2013. máj. 29. 20:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

én nem szeretek gonoszkodni, de mondjuk 15 kilós 1,5 évest még én se láttam :O

nekem egy hatalmas, 3,5 éves fiam van, 106cm és 17 kiló, 2,5 évesen volt 15kiló és 100cméhez, ami nagyon kirívó, az ovi vegyes csoportjába ő a legmagasabb a 5-6 évesek között.

na de tényleg nem ez volt a kérdés, bocs az offért

2013. jún. 1. 17:06
 22/27 anonim ***** válasza:

teljesen igazat mondok :D

14 kiló 80 deka volt a 18 hónapos státuszon áprilisban

87 centi

teljesen normálisan néz ki semmi extra

fotókat természetesen nem fogok feltenni

nem értem miért hihetetlen ez

2013. jún. 1. 17:38
 23/27 anonim ***** válasza:
Leginkább az a hihetetlen sera, hogy nem érted meg, hogy a legveszélyesebb hely az autóban az anyósülés!
2013. jún. 2. 09:56
 24/27 anonim ***** válasza:

Képzeljétek, ma bementem a rendőrségre megkérdezni, összevissza telefonált, végül azt mondta, hogy utazhat elől egy 4,5 éves 110 cm-es gyerek gyerekülésben.

Na ehhez mit szóltok?

2013. jún. 3. 13:50
 25/27 anonim ***** válasza:

Első ülésre gyermekülést csak menetiránynak háttal szabad bekötni, ebből következően itt gyermek akkor utazhat, ha olyan méretű, súlyú, hogy még nem lóg ki a lába a biztonsági gyermekülésből. A babát csak a menetiránynak háttal, csak biztonsági gyermekülésben lehet szállítani és csak akkor, ha légzsák nincs, vagy ha van, kikapcsolható.

Első ülésen a csecsemőn kívül utazhat a 150 cm-nél magasabb, mindegy, hány éves gyermek, a lényeg, hogy a mérete már közelíti a felnőttekét, így biztonságosan utazhat a menetiránnyal szemben. Nála a légzsákot már nem kell feltétlenül kikapcsolni.

Tudnunk kell, hogy az első ülésen utazás a gyermek számára még így, a szabályok betartásával is sokkal veszélyesebb, mint hátul.

2013. jún. 3. 14:02
 26/27 anonim ***** válasza:
Ja és a forrás: [link]
2013. jún. 3. 14:02
 27/27 anonim ***** válasza:
Szia! Itt az a kérdés ki a fontosabb számodra ha karamból van! Ha a gyereked az, akkor hátulra ülteted a megfelelő gyerekülőkében bekötve ha meg a kényelem a fontosabb akkor hátul is ülhet egy felnőtt ölében. Vagy totál mindegy.
2013. júl. 3. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!