Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem voltam túl szigorú a 4,5...

Nem voltam túl szigorú a 4,5 évesemmel? (Dupla büntetés. )

Figyelt kérdés
Meg van fázva, így megbeszéltük, hogy nem kap fagyit. (A fagyis mindennap eljön erre.) Kint játszott az udvaron, hallottam, hogy jön a fagyis, hát egyszer csak a lányom is egy gombóc fagyival. Mondtam neki, hogy mit képzel, nem erről volt szó. Erre duzzogva állt vagy öt percig, a fagyija elolvadt, és meg mondtam neki, hogy dobja el. Ezek után még jobban felkapta a vizet, kiszaladt az udvarra, és mint kiderült, az utcára is, holott nem kapott rá engedélyt (jól tudja, hogy anélkül nem mehet). Pont jött a szomszéd valamiért, visszaküldte, én pedig beküldtem a sarokba "gondolkozni". Addig felporszívóztam a lakást (kb. 6-7 perc volt). Utána kiengedtem, és még egyszer elmagyaráztam neki a megszegett szabályokat. Úgy tűnik, nem vette zokon, mert most játszik, pedig amúgy nagyon sértődős gyerek. Persze a fagyi miatt lelkifurdalásom van, hiába volt ingyen, de úgy érzem, nem lettem volna következetes, ha hagyom megenni. Egyszer már eljátszotta ezt, akkor megehette, és lám, nem tanult a leszidásból.
2013. máj. 29. 18:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
És az ilyenek szoktak legjobban felháborodni, ha valami történik a gyerekkel. Mekkora felelőtlenség istenem..
2013. máj. 29. 19:38
 12/12 anonim válasza:

Szerintem korrekt büntetés, amúgy meg falun ez rendben van, mi is kint játszottunk, csak a mai világban mindenki fél.. pedig a válaszolók is felnőttek valahogy, és egy falun úgyis kiderül, ki mit, hogy csinál.

Amúgy a gyerekek, könnyen megszöknek, bárkivel előfordulhat..

2013. jún. 12. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!