Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek egy- vagy kétpetéj...

Szerintetek egy- vagy kétpetéjűek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. máj. 26. 22:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10es vagyok,akkor biztos az az 1 kg számít,akkor egypetéjűek viszont,mert nagyon hasonlítanak. :)
2013. máj. 26. 22:39
 12/19 A kérdező kommentje:

Első uh-n egypetéjűt mondtak. Aztán később kiderült hogy külön burokban vannak (ettől is lehetnek egypetéjűek ugye), de akkor azt mondták ez inkább a kétpetéjűekre jellemző, lehet inkább azok. Méhlepény egy látszott uh-n, azt mondták lehet összenőtt. Tényleg két burok volt, másodiknál is repesztett a doki (simán születtek), nézegették a méhlepényt, de nem tudták szétválasztani, nem látták hogy kettő lenne.

Mikor kérdeztem, hogy akkor most melyik variáció, azt mondták amit írtam előbb is, ha évek múlva....

De ha egy méhlepény volt, meg az elején azt mondták+eléggé hasonlítanak, én egynek mondanám.

Itt is megoszlanak a vélemények, mint a környezetünkben is.

2013. máj. 26. 22:45
 13/19 anonim ***** válasza:
csináltass egy dns vizsgálatot és kiderül.
2013. máj. 26. 23:40
 14/19 anonim ***** válasza:
1
2013. máj. 27. 00:38
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egypetéjűek. Gyönyörű gyerekek, a kislány is.
2013. máj. 27. 07:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem egypetéjű iker lányaim vannak.Lombik úton lettek,és így egyértelműen mondták,hogy egypetéjűek./meg is lepődött az orvos,mert azt mondta,hogy ez elég ritka/kettőt ültettek be,az egyik elhalt,a másik viszont kettéosztódott.az én lánykáim is nagyon hasonlítanak egymásra,idegenek nem tudják őket megkülönböztetni,de mi teljesen megtudjuk.az egyiknek kerekebb a feje,míg a másiknak kicsit hosszúkásabb.Szerintem a te kisfiaid is egypetéjüek.Amúgy hány évesek?A mieink februárba voltak 3.Ja,és ők is külön burokba voltak,és egy lepény volt.
2013. máj. 27. 09:19
 17/19 A kérdező kommentje:

DNS vizsgálatra nem szeretnék pénzt költeni, fogalmam sincs mennyibe kerül, de gondolom nem olcsó. Annyira nem fontos, csak mégis izgatja a fantáziámat, szerintem más is így lenne vele.

Augusztusban lesznek 3 évesek a fiúk.

2013. máj. 27. 15:33
 18/19 anonim ***** válasza:
nekem egyértelműen egypetéjűek!
2013. máj. 30. 21:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Azonos a vércsoportjuk????

Én 3-as ikreket szültem, ebből ketten egypetéjűek a 3. különálló :))

Az egypetéjűeknek azonos a vércsoportja.

Nálunk 2 méhlepény volt. Egyikbe "A" és "B" baba lakott külön burokban, másik lepényben egyedül "C" baba.

2013. máj. 31. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!