2/19 anonim válasza:
Szerintem egy.:)
Várom a választ.:)
Akár priviben is ha ide még nem akarod kiírni..
3/19 A kérdező kommentje:
Láttam az előbb egy ilyen képes kérdést, mielőtt valaki megkérdezi, az ENYÉMEK a gyerekek.
2013. máj. 26. 22:23
7/19 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem, mert 100%ra magam sem tudom.
Azt mondták, hogy ha évek múlva nagyon hasonlítanak, ekkor egypetéjűek, de bebizonyítva nincs. Így most érdekelne többek véleménye, mert szerintem egypetéjűek, számomra a terhesség alatti infókból is azok, és ránézésre is.
2013. máj. 26. 22:29
8/19 anonim válasza:
Szeintem azok,bár az egyiknek szélesebb a buksija.
9/19 A kérdező kommentje:
1 kg a különbség köztük és 2 cm, ez 6 hetes koruktól így van. Én azt hogy pofisabb a nagyobb, kicsit ennek tudom be.
2013. máj. 26. 22:37
10/19 anonim válasza:
Ezt az ultrahangon nem mondták meg? Egyébként nehéz megmondani,mert a 2. képen az egyik fiúcskának kicsit másabb a fejformája,viszont nagyon hasonlítanak egymásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!