Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti hogy reagálnátok ha az apa...

Ti hogy reagálnátok ha az apa bevágná nektek telefonon keresztül hogy a gyerek akit éveken keresztül neveltél az még nem is emleget, nem hiányol?

Figyelt kérdés
Külön élő szülőkről van szó és jelenleg az apánál helyezték el a gyermeket.

2013. máj. 26. 17:57
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

De én pedig annyira szeretem a gyermekemet,nem tudtam megakadályozni a bírói döntést esélyem nem volt velük szemben.

Félek elveszítem, hiába próbálok komunikálni vele ő ne akarja.

De még csak 4 éves hogyan változott így meg a véleménye 1 hét után?

2013. máj. 26. 20:33
 12/30 anonim ***** válasza:
62%
De hát hogy mondhattál le a gyerekedről??? Ő ezt egyértelműen annak vette, hogy nem szereted, lepasszoltad, kész. Egy életre tönkrevágtad a lelkét. :-( Miért mentél külföldre, ha ez azzal jár, hogy el kellett hagynod a gyerekedet?????
2013. máj. 26. 20:34
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

úgy változott meg, h ez volt az alapélménye is (tényleg otthagytad az apjánál), plusz valszeg az apja ezt még szavakban is megerősítette "anyádnak nem kellesz, itthagyot, mert nem szeret". és mivel az otthagyás igaz, úgy érezte, a többinek is annak kell lennie, azaz tényleg ez az ok :-(

hogy tudod hetente/sűrűn látni, ezek szerint mégsem mentél el?

az nem igaz, h mindig azt szereti, akinél lakik. rád haragszik, amiért elhagytad és sebet ejtettél a kis szívén. vhogy csináld vissza, mert te is rá fogsz menni erre

2013. máj. 26. 20:40
 14/30 A kérdező kommentje:

Mi már kinn voltunk külföldön jó ideje gyermekemmel,csak ő nem egyezett bele , megszeretett itt mindenkit a gyermekem, nem mondtam le róla az apa tervezte, így hogy más választásom nem volt mivel Magyar országon ha belül is lett volna lakásom, akkor is elvette volna tőlem mert ő akarja nevelni tovább.

És amikor történt ez az átadás dolog akkor rá 3 napra találkoztunk, de akkor még semmi probléma nem volt.

Sajnálom , lehet szar anya vagyok, de akárhogy is törtem a fejem nem találtam más megoldást hogy ne kelljen az apának odaadni, de joga volt neki is látni.

Egyszerű látogatásnak indult, aztán már nem kaptam vissza a gyermekemet.

2013. máj. 26. 20:51
 15/30 anonim ***** válasza:
Figyelj egyértelmű és tulajdonképpen el is hagytad a gyereked valamilyen szinten,én rég külföldön dolgoznék,de egyszerűen nem tudtam itt hagyni a kisgyerekem,most,hogy már kamasz és ő is azt akarja már a 14 kamasz fejével,hogy jobb legyen nekünk áll szándékomban,hogy nemsokára kimegyek dolgozni egy időre és addig a nagyszüleinél lesz.
2013. máj. 26. 20:55
 16/30 anonim ***** válasza:
Hát ha így volt és vitted is a gyereket,akkor csapdába lettél csalva.
2013. máj. 26. 20:56
 17/30 A kérdező kommentje:

Az én otthonom külföldön van ide hoztam volna gyermekem, amit nem tehettem meg mert az apa nem járult hozzá.

Magyar országon nem volt hova vinnem, és az apa a törvényt is ellenem fordította volna.

Szóval nem önszántamból adtam oda a gyermeket, csak ő azzal hogy nem egyezett bele így megakadályozta a nálam lakását is.

A törvény mindenhol utolért volna és akárhogy nézem a gyermekem előbb vagy utóbb az apjánál kötött volna ki.

Mert egy terhes anyuka ha börtönbe jut akkor még a láthatást is megvonják tőle.(jogellenes dolog miatt)

2013. máj. 26. 20:58
 18/30 A kérdező kommentje:

Én húztam az időt azzal hogy találkozzon gyermekével ő nem jött én nem vittem, abban reménykedtem hogy a szabadság szelét ha megérzi akkor már nincs is szüksége egy felelősségre. Csak előbb utóbb látnia kellett a gyermekét és már nem dugdoshattam tőle tovább, és az engedélyére is szükség lett volna, amit nem kaptam meg.

Lényegtelen hogy az első hónapban vagy a hetedik hónapban viszem a gyermeket az első adandó alkalommal elvette volna.

Így kicsit tovább maradhatott velem a gyermekem.

Engemet az zavar borzasztóan hogy nem tudom felfogni hogy 4 éven keresztül én voltam vele a nap 24 órájában és amikor már konkrétan nincsen akkora felelősség akkor veszi el tőlem.

Amikor a nehezén túl vagyunk, szerintem pár hónapos korában meg sem fordult volna a fejébe hogy elvegye, mert akkor még hatalmas a felelősség.

Nem hiszem el hogy nem hiányzok legalább egy kicsit a gyermekemnek, hisz nekem híányzik még nem fogtam fel rendesen hogy nincs mellettem.

Éjjel mikor felébredek csendben motoszkálok, mert nehogy felkelcsem a gyerekemet mert alszik.

És mikor felébredek rendesen feleszmélek hogy ő már nincs velem.

Pokli érzés, nagyobb büntetés nincsen.

2013. máj. 26. 21:08
 19/30 anonim ***** válasza:
Én az egészet nem értem! Melyik országban laksz? nincs ügyvéded? milyen állampolgár a fiad? férjed volt? eddig nem is nevelte, mostmeg elvette, mert úgy gondolta? tényleg ilyen nincs sehol. vagy mégis?
2013. máj. 26. 21:09
 20/30 anonim ***** válasza:
Gondolom súlyosbító körülmény volt,hogy az ő beleegyezése nélkül vitted külföldre.
2013. máj. 26. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!